Till dotterbolaget i Västerås, Bostjärnan Förvaltnings AB, söker vi en VD

Rekryterare
Bostjärnan
Plats
Västerås
Annonserat
den 6 mars 2018
Stängs
den 5 april 2018
Ref:
”VD Västerås”
Kontakta
Kristina Leanderson Antunes & Anna Leanderson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till dotterbolaget i Västerås, Bostjärnan Förvaltnings AB, söker vi en VD med uppdraget att förvalta och utveckla företaget i nära samarbete med styrelse och ägarfamilj.

Bostjärnan är ett familjeägt bostadsföretag som har förvaltat egna hyreshus i snart 50 år. Vi finns i Göteborg och Västerås och är en betydande aktör på båda orterna. Sammanlagt har vi ca 1600 bostadslägenheter samt en hotell- och kontorsfastighet.

Dina arbetsuppgifter:
Som VD för Bostjärnan Förvaltnings AB har du, utifrån ägarnas och styrelsens riktlinjer, det operativa och ekonomiska ansvaret för verksamheten i Västerås. Detta innebär att du ansvarar för förvaltningen, driften och underhållet av ca 1200 bostadslägenheter samt en hotell- och kontorsfastighet.

Det är ditt jobb att säkerställa en effektiv organisation och att forma ett arbetsklimat som skapar engagerade och motiverade medarbetare.
Du har det övergripande ansvaret för hyresgästkontakter, kundnöjdhet och hyresförhandlingar liksom för företagets övriga interna och externa kommunikation.

Till dina ansvarsområden hör även företagets ledningssystem samt att bolaget uppfyller aktuella lagkrav.
Naturligtvis medverkar du i arbetet med strategiska frågor angående företagets utveckling och rapporterar till bolagets styrelse.

Kvalifikationer/Kompetens:
Vi vill att du har en relevant utbildning samt god kunskap om fastighetsbranschen. Du har erfarenhet av budget och resultatansvar samt kunskaper i hyresrätt.

Du är en bra ledare och har dokumenterad erfarenhet av personalansvar samt förståelse för förutsättningarna att arbeta i ett mindre familjeföretag.

Du har erfarenhet både av administrativt, operativt och strategiskt arbete, gärna inom fastighetsförvaltning. Projektledningserfarenhet och förhandlingsvana är meriterande och körkort är ett krav.

Då tjänsten kommer att innebära mycket kontakter med ägarfamiljen, anställda, leverantörer och kunder läggs mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan:
Känns det som om Bostjärnan och rollen som VD passar in på dig? Välkommen med din ansökan till Bostjärnan AB, Box 24119, 400 22 Göteborg. Märk kuvertet ”VD Västerås”. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Mer information:
Har du ytterligare frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Leanderson Antunes eller Anna Leanderson på telefon 031– 18 94 37.