Coty söker nordisktalande ekonomiassitent till kundreskontra

Rekryterare
Coty
Plats
Stockholm
Annonserat
den 2 mars 2018
Stängs
den 1 april 2018
Kontakta
Anette Skantz
Anställningsform
Tillsvidare

Coty söker nordisktalande ekonomiassitent till kundreskontra

Har du erfarenhet av att arbeta inom kundreskontra och vill komma in på ett världsledande företag? Har du dessutom en god analytisk förmåga och trivs med att lösa problem? Är du flytande i tal och skrift i Finska eller Norska?

Då har Coty tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiassistent på kundreskontra inom antingen finska eller norska kommer du att ha det yttersta ansvaret för inbetalningar av alla produkter som skickas till Cotys kunder inom ditt område. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara:

• Säkerställa och kontrollera betalningar för alla kundkonton 
• Analysera öppna konton samt agerar proaktivt så att dessa betalas enligt överrenskommelse 
• Du arbetar nära med kunderna och ni samarbetar internt i teamet för att lösa de problem som uppstår
• Ansvara att dina konton är avstämda inför månads-, kvartals- och årsbokslut

Du kommer även i rollen som ekonomiassistent ansvara för ett eget projekt eller ha ett systemansvar som du ansvarar för utöver rollbeskrivningen. Denna uppgift kommer att tilldelas individuellt baserat på både landets och individens egenskaper och nivå. 

Lämplig bakgrund
För att trivas hos Coyt bör du ha en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och ha erfarenhet av ekonomiska flödet. Du ska vara flytande i tal och skrift i finska/svenska eller norska/svenska och har du tidigare jobbat med SAP är det en merit. 

I denna process kommer stor vikt läggas vid personlighet. Du som söker denna tjänst är noggrann och strukturerad. Vidare är du driven, analytisk och trivs med att lösa problem. Eftersom du arbetar i nära kontakt med både kunder och kollegor tror vi att du är relationsorienterad och har en god samarbetsförmåga. 

Bra att veta
SJR hjälper Coty med dessa rekryteringar. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Skantz, 08-407 55 66

Coty grundades i Paris 1904, och har sedan dess vuxit till att bli världsledande inom skönhet och kroppsvård. Cotys produkter säljs idag i 130 länder världen över och är välkända på marknaden. Bland produkterna hittar du märken som Wella, Calvin Klein, Hugo Boss, OPI, Chloé, Ghd, Max Factor och Marc Jacobs. I företaget arbetar idag ca 20 000 över hela världen och varav omkring 100 medarbetare i Sverige.