Caverion söker senior entreprenadrättsjurist

Rekryterare
Caverion
Plats
Stockholm
Annonserat
den 2 mars 2018
Stängs
den 1 april 2018
Kontakta
Helena Woodcock
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
I rollen som entreprenadrättsjurist kommer du i huvudsak att vara ett stöd för Caverions samtliga tjänsteområden. Du kommer exempelvis att arbeta i projekt, hela vägen från anbudsprocessen till implementering. Fokus blir till stor del upprättande och förhandling av avtal, där du tar en aktiv roll för att nå bästa affärsmässiga resultat. Du kommer också att hantera bolagets entreprenadrättstvister, ibland med stöd av externa ombud. I rollen ingår även att hålla internutbildningar i entreprenadrätt.

Vem är du?
Vi söker dig som har sju års arbetslivserfarenhet eller mer från advokatbyrå och/eller bolag. Du har stor erfarenhet av entreprenadrätt. Utöver de olika standardavtalen har du även stor branschkännedom och en praktisk förståelse för de olika projekten, framför allt var det finns en risk att något går snett och var de praktiska utmaningarna ligger. Vi värdesätter erfarenhet från andra rättsområden såsom fastighetsrätt, kommersiell avtalsrätt och upphandling. Du är van att arbeta självständigt och i grupp och även att delta i projekt. Som person är du prestigelös, du har en utmärkt samarbets- och kommunikationsförmåga, mycket lätt för att bygga relationer och tycker om att ge service. Vidare är du pragmatiskt lagd och har affären i fokus. Du arbetar obehindrat på svenska och engelska.

Vad erbjuder vi dig?
Du erbjuds en självständig roll där du kommer att få stora möjligheter att ta mycket eget ansvar och utvecklas i en dynamisk miljö. Du kommer vara en del av en juristavdelning på fyra personer som värdesätter driv och affärsmässighet, och som alltid eftersträvar att leverera högkvalitativ juridisk rådgivning till verksamheten. På Caverion genomsyras vårt arbetssätt av bolagets fyra värderingar: Innovation – Ansvar – Samarbete – Professionalitet. Att få möjlighet att utvecklas och därmed växa med Caverion är viktigt.

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Caverion med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Om Caverion
Caverion bidrar med smarta tekniska lösningar och tjänster för byggnader, industriprocesser och infrastruktur. Vårt unika tjänsteerbjudande omfattar hela livscykeln, från design och konstruktion till underhåll. Vår vision är att vara förstahandsvalet när vår omvärld digitaliseras. Caverions aktier är noterade på Nasdaq Helsingfors och under 2017 omsatte vi cirka 2.3 miljarder EUR. Caverion har omkring 16 000 medarbetare i tolv länder i Europa. I Sverige har Caverion ca 3 300 medarbetare och är etablerade på 75 orter runtom i landet. 
Läs gärna mer om Caverion på www.caverion.se

Nu söker vi en erfaren entreprenadrättsjurist till vårt Stockholms-kontor på Kungsholmen. Du tillhör ett team om fyra jurister och rapporterar direkt till Caverions chefsjurist.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85