Systemtekniker med fokus på infrastruktur

Plats
Stockholm
Annonserat
den 6 mars 2018
Stängs
den 2 april 2018
Ref:
999
Kontakta
Linus Almblad
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som systemtekniker på Finansinspektionens (FI:s) it-avdelning tillhör du det team som arbetar med infrastruktur. Teamets ambition är att ligga i framkant av den tekniska utvecklingen och ha stort fokus på säkerhet och tillgänglighet. Dina arbetsuppgifter är främst inom områdena virtualisering, lagring och nätverk. Självklart bidrar du och stöttar andra team i deras arbete. Du driver aktivt dina arbetsuppgifter och verkar alltid för hög tillgänglighet och stabilitet. Arbetet innebär även övervakning av system och infrastruktur samt att delta i it-relaterade utvecklingsprojekt.

Du förväntas aktivt bidra till förbättring av processer och rutiner som styr och kvalitetssäkrar arbetet.

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av att arbeta som systemtekniker med komplexa infrastrukturer med fokus på virtuella servrar, lagring och nätverk. Vi ser också att du tidigare arbetat med datacenter och serverhårdvara. Du är väl förtrogen med VMware, SAN och fibre channel, samt Microsofts operativssystem och dess komponenter. Kunskaper om Cisco ISE, nätverkskonfiguration och routing är meriterande. Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning, certifieringar eller på annat vis kan styrka dina kunskaper.

Som person är du självgående, noggrann och strukturerad. Du tar initiativ, bidrar med gott samarbete och är tydlig i din kommunikation. Arbetet på FI förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta biträdande avdelningschef Linus Almblad på 08-408 982 12.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan med cv, personligt brev och relevanta betyg senast den 2 april 2018. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar drygt 450 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!