Vaisala söker Teknisk Support/Innesäljare, Malmö

Rekryterare
Vaisala
Plats
Malmö
Annonserat
den 8 mars 2018
Stängs
den 21 mars 2018
Kontakta
Ulf Hillstedt
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Position

Med placering på vårt kontor i centrala Malmö kommer du att få lära dig allt om Vaisalas produkter och tjänster inom industriella mätningar. Du kommer att besvara tekniska frågor och lämna prisförslag till kunder. Du kommer även att arbeta med aktiv försäljning till befintliga kunder och prospekts. Med hjälp av dig i laget, så kommer vi att fortsätta skörda framgångar på den svenska marknaden.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Vaisalas behöver förstärka organisationen eftersom det finns en allt högre efterfrågan på Vaisalas produkter och tjänster. Dina arbetsuppgifter handlar framför allt om konsultativ rådgivning och försäljning, att ge lösnings- och prisförslag, att följa upp offerter och att hantera inkommande beställningar.

Vi ser gärna att du gillar att ta egna initiativ och utvecklar befintliga kundrelationer och bygger nya relationer inom industrin tillsammans med utesäljarna.

Dina kvalifikationer
Vi tror att du åtminstone behöver ha en teknisk gymnasieutbildning inom ett relevant område - helst på högskolenivå och att du är genuint intresserad av business-to-business försäljning. Troligen har du erfarenhet av försäljning och vill utveckla dina kunskaper kring teknisk försäljning och rådgivning.

Du ska ha en god förmåga till att formulera dig både muntligt och skriftligt på svenska och engelska.

Du har lätt för att skapa kontakt med nya människor i jobbet, är också duktig på att via telefon skapa långsiktiga relationer som bygger på kompetens, hög servicegrad och ärlighet.

Eftersom det krävs samarbete och framgången mäts på det samlade resultatet är du en uttalad lagspelare.

Det är en fördel om du har kunskap om och erfarenhet av CRM-system (Vaisala använder Salesforce).

Vaisala erbjuder
Vaisala erbjuder ett utvecklande arbete i en progressiv internationell koncern med världsledande produkter som handlar om att kunna förbättra miljön och skapa ett hållbart arbetsliv och samhälle. Vaisala är i en expansiv fas och du kommer att få arbeta med intressanta, motiverade kollegor i en organisation som erbjuder personlig utveckling inom koncernen. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Vaisala med Mercuri Urval. Skicka din ansökan och CV via www.mercuriurval.com (ref.no.SE-12959) senast 21 mars.

För frågor, kontakta Mercuri Urvals konsult Ulf Hillstedt, 0725-547242, ulf.hillstedt@mercuriurval.com.

Om företaget
Miljontals människor runt om i världen berörs dagligen av Vaisalas produkter och tjänster som ger förutsättningar till att förbättra miljön. Idag är man världsledande inom industriella mätningar och vädermätningar. Teknologin används i krävande produktionsmiljöer som exempelvis Automotive, Träindustrin, energisektorn, sjukvård, nationalparker, flygplatser och vindkraftsparker över hela världen. Till och med NASA’s expedition till planeten Mars var utrustad med Vaisalas sensorer.

Den finska koncernen har ca 1600 anställda över hela världen och är verksamma i Sverige sedan många år.
För mer info besök www.vaisala.com