Kvänum söker Projektsäljare

Rekryterare
Kvänum
Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 mars 2018
Stängs
den 1 april 2018
Kontakta
Carolina Cederqvist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Kvänum kök är marknadsledande i Skandinavien inom köks- och förvaringsinredningar av högsta kvalité. Företaget är grundat 1923 och har huvudkontor i Kvänum, Västergötland. Vi erbjuder inredningar som präglas av upplevelse och känsla för den medvetna kunden. Det fina och äkta hantverket utmärker samtliga produkter och Norden är vår huvudmarknad.

Vi fortsätter vår expansion i Stockholm och efter att ha öppnat ytterligare ett showoroom står vi nu redo att göra nästa satsning för att stärka affärsområde Byggprojekt.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och skapa nya relationer samt fördjupa våra befintliga samarbeten med våra kunder.

Du är en person som inger förtroende och har mycket god förmåga att skapa långsiktiga relationer. För dig är det en självklarhet att leverera yttersta kvalitét i allt du gör och du brinner för att arbeta med en kvalitetsprodukt. Du förstår byggprocessens alla utmaningar och motiveras av att bygga projekten tillsammans med våra kunder. För dig är det naturligt att arbeta självständigt men du uppskattar samtidigt att vara en del av ett team. Till din hjälp har du byggprojektsavdelningen som stöttar i olika delar av arbetet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Sälj- och resultatansvar (kunder, affärer) för distrikt Stockholm med omnejd
  • Övergripande projektansvar och kundens huvudkontakt från öppnande till stängning av projekt
  • Säkerställa resultat mot uppsatta budgetmål
  • Ansvar för försäljning och att löpande utveckla samarbetet med nya och befintliga kunder

Kvalifikationer:
Erfarenhet av skapande och relationsbyggande försäljning med varje kunds unika behov i fokus. Vi ser det som meriterande att du tidigare har arbetat med eller förstår byggbranschens komplexitet.

Tjänsten:
Tjänsten är heltid med placering Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse.

Vad kan vi erbjuda dig?
Kvänum kök är en attraktiv arbetsgivare med en stark företagskultur som präglas av familjära och goda värderingar för dig som medarbetare. Vi erbjuder ett utmanande och ansvarsfullt arbete med utvecklingsmöjligheter i ett expansivt företag.

Värdeord för företaget är:

  • Lösningsfokuserad
  • Ärlighet och uppriktighet
  • Respekt för varandra
  • Delaktighet och engagemang
  • Affärsmässighet och professionalism

Lönevillkor:
Fast lön och tjänstebil

Kollektivavtal:
Träindustriavtalet- TMF – Trä och möbelföretagen och Unionen

 Vill du veta mer
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta personalansvarig Carolina Cederqvist på tfn: 0512-79 77 19, mail: carolina.cederqvist@kvanum.com.