Placeringsrådgivare till Consortum Kapitalförvaltning

Rekryterare
Consortum
Plats
Stockholm
Annonserat
den 9 mars 2018
Stängs
den 8 april 2018
Kontakta
Jelena Kitanovic
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

För kunds räkning söker vi nu en placeringsrådgivare med kompetens, erfarenhet och gott affärsmannaskap.

I rollen ansvarar du för att skapa och bibehålla långsiktiga kundrelationer. Genom hög etik, kvalificerad rådgivning och goda affärsrelationer till såväl företag som privatpersoner bidrar du till företagets och din egen framgång. 

Consortum Kapitalförvaltning är ett familjeföretag grundat 1967 med kontor i Stockholm och Borås. Bolaget växer stadigt och behöver därför utöka sin personalstyrka.
Consortum blev 2016 och 2017 utnämnt till Gasellföretag av Dagens Industri. 

Som placeringsrådgivare kommer du ingå i ett team av erfarna medarbetare med mångårig erfarenhet av förmögenhetsrådgivning från en rad olika bolag och banker.
Till en början kommer stor del av ditt arbete ägnas åt att bygga upp ett eget nätverk av kunder, med stöd från kollegor och ledning.
Du är en driven person som trivs med eget ansvar och är van att strukturera ditt arbete för att lyckosamt nå uppsatta mål.

Profilbeskrivning

  • Du har minst 3 års erfarenhet av Förmögenhetsförvaltning / Private, Banking / Placeringsrådgivning
  • Du är civilekonom eller motsvarande
  • Du är SwedSec licenserad
  • Din drivkraft ligger i att arbeta mål- och resultatorienter

Om Consortum
”Consortum grundades 1967. Sedan 1996 är vi en renodlad kapitalförvaltare med fokus på aktiv förvaltning.
Vi är det lilla men växande familjeföretaget med den stora kunskapsmassan. De som börjar hos oss vill göra skillnad, ta ansvar och visa resultat. Tack vare den kulturen har vi idag ett unikt starkt team med gedigen erfarenhet från tunga institutioner. Våra medarbetare tar ett stort personligt ansvar och lutar sig aldrig tillbaka.
Vårt raka, transparenta upplägg gör att din framgång är det enda som driver oss. Precis som det borde vara hos alla kapitalförvaltare.”

Ansökan
Är du intresserad av tjänsten ansöker du redan idag! Du ansöker genom att klicka på ”ansök” knappen. Urvalet sker löpande.

I denna rekrytering samarbetar Consortum Kapitalförvaltning med Finance Recruitment. Skulle du ha några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jelena Kitanovic på mob.nr: +46 70 – 010 59 06