Projektsäljare Tak- och Fasadkonstruktion till Ruukki Construction

Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 mars 2018
Stängs
den 12 april 2018
Kontakta
Cecilia Jarlsmark
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ruukki Construction annonsbild
Plats: Stockholm
Jobbkategori: Försäljning

Ruukki Construction söker nu en Projektsäljare till Region NordÖst. Som Projektsäljare arbetar du med försäljning av tak- och fasadkonstruktioner till Ruukkis kunder, som är företag inom byggbranschen. Ruukki Construction erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett marknadsledande företag som sätter kunden i fokus. Du får ett stort eget ansvar med goda möjligheter att påverka ditt dagliga arbete. Placeringsort för tjänsten är på Ruukkis kontor i Danderyd och du rapporterar till Area Sales Manager. Du kommer att bli en del av ett gott gäng med mycket bra sammanhållning.

Din huvuduppgift är att utveckla relationer med befintliga och nya kunder, besvara och följa upp anbudsförfrågningar och att representera företaget genom ett positivt och aktivt säljarbete. Vidare hjälper du kunder och föreskrivande led att utforma tekniska lösningar med hjälp av Ruukki Constructions produkter. Du deltar även kontinuerligt i utbildningar inom konstruktionsteknik och försäljning. Vissa resor ingår i tjänsten.

Vi söker dig som har en byggnadsteknisk utbildning eller motsvarande och några års erfarenhet av en liknande roll inom försäljning. Du har ett starkt intresse för byggbranschen, arkitektur och design.

Du trivs i kontakten och i mötet med människor och gillar att styra och planera dina dagar självständigt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, samt känner dig bekväm i att hålla presentationer för både enskilda personer och grupper. Du är van att arbeta i affärssystem.

Som person är du proaktiv, driven och affärsmässig och trivs med ett arbete som innebär ett stort eget ansvar. Du kommer att bygga långsiktiga relationer och nätverk både internt och externt vilket förutsätter att du är positiv, utåtriktad och har lätt att samarbeta. Du trivs med att driva flera projekt parallellt, har lätt för att föra tekniska diskussioner och motiveras av att hitta lösningar som gynnar båda parter.

Om företaget
Ruukki Construction erbjuder ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster. Våra kunder är byggentreprenörer, fastighetsutvecklare, byggherrar, arkitekter och konsulter. Vare sig de bygger stort och komplicerat eller något mindre och enklare.

Ruukki Construction har ca 3 000 anställda och tillverkning på 15 anläggningar i Europa. Jämförbar nettoförsäljning under 2015 var 5 374 msek. Ruukki Construction är ett dotterbolag till SSAB. SSAB är ett nordiskt och USA-baserat stålföretag med verksamhet i över 50 länder. Bolagets aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm och Helsinki. Läs gärna mer om företaget på www.ruukki.com 

Låter detta intressant? Då är du välkommen med ansökan via www.jerrie.se. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43.