Sommarvikarie inom leverantörsreskontra till Green Cargo

Rekryterare
Green Cargo
Plats
Solna (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 16 mars 2018
Stängs
den 15 april 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Anställningsform
Vikariat
Arbetstid
Heltid

sjr.gifStuderar du ekonomi på högskola eller universitet, och söker sommararbete som ekonomiassistent? Då kanske detta kan vara en möjlighet för dig! 

Om tjänsten
SJR söker nu för Green Cargo’s räkning en ekonomiassistent som kommer att stötta leverantörsreskontraavdelningen under sommarmånaderna. Dina uppgifter kommer bland annat att innefatta

  • registrering och kontering av leverantörsfakturor
  • hantering av inkomna mejl
  • betalningskörning
  • återredovisning

Green Cargo sitter i ljusa och fina lokaler i Solna, med närhet till goda kommunikationer.

Lämplig bakgrund
Vi tror att du som söker är studerande på ekonomiprogrammet vid universitet eller högskola, och du har någon form av erfarenhet av att arbeta med leverantörsfakturor.

Du behärskar svenska väl i tal och skrift och har goda kunskaper i Excel. Du är inte rädd för att arbeta i nya system.

Som person tror vi att du är flexibel, ordningsam, strukturerad och villig att utvecklas och lära dig mer. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag hos SJR med start 2018-06-11, och som pågår till 2018-08-10. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.