Category Manager Subcontracting till ISS

Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 16 mars 2018
Stängs
den 15 april 2018
Kontakta
Peter Palmqvist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?
www.se.issworld.com


Category Manager Subcontracting till ISS 

ISS söker en erfaren Category Manager som vill vara med och forma framtiden i ett av Sveriges största och ledande tjänsteföretag.  För att uppnå ISS ambitiösa vision; ”The world’s greatest service organization” krävs en laguppställning utöver det vanliga. Därför vill vi nu få kontakt med Category Managers som är just det, något utöver det vanliga.

Om rollen
Category Manager Subcontracting bär det fulla leverantörsansvaret för det stora antalet samarbetspartners som tillsammans med ISS egen organisation levererar service i världsklass till ISS större kunder. Det omfattar till exempel områden som säkerhet, tekniska tjänster, miljö med mera.

Inom ISS värdesätts gott affärsmannaskap och ditt huvudsakliga uppdrag blir att säkerställa bästa möjliga villkor med hållbar leveransbas genom aktiv leverantörs- och partnerhantering för området Subcontracting. För att lyckas med uppdraget utformar och implementerar du en genomtänkt inköpsstrategi som tydligt anger mål och aktiviteter inom områden som besparing, supplier relationship managment och internal stake holder management. I vardagen arbetar du med upprättande av upphandlingar, förhandlingar, implementering av nya avtal och avtalsskrivning. Rollen har ett arbetsledande ansvar för en Projektinköpare. Category Manager Subcontracting är adjungerad medlem av ledningsgruppen inom Specialised Services Hard (Fastighetsrelaterade tjänster och projekt).

Category Manager Subcontracting är en av flera Category Managers knutna till den centrala inköpsfunktionen vid ISS där varje Category Manager ansvarar för sitt kategoriområde.

Rollen rapporterar till Inköpschef Sverige (CPO). Tjänsten är på heltid och är placerad vid ISS huvudkontor i Stockholm, Liljeholmen. Resor förekommer i begränsad omfattning.

Vem vi söker
Vi söker en dedikerad affärsperson som vet hur man gör affärer med både hjärta och hjärna och därför skapar hållbara affärsrelationer. Branschbakgrund är mindre viktigt. På ISS vet vi att ny input är en förutsättning för att utvecklas och bli bättre. Det centrala är din personlighet i kombination med erfarenhet och kompetens inom området inköp och Category Management. Som person är du kommunikativ och samarbetsorienterad. Du hämtar ditt självförtroende i din områdeskompetens och kan därför agera prestigelöst men tydligt inom den egna organisationen. Du är lika bekväm med att arbeta fram material och hålla presentationer för stake-holders på C-nivå som att ”kavla upp ärmarna” och sätta samman en upphandling med hjälp av den egna organisationens specialister.

Ditt arbetssätt är systematiskt och du är van att jobba med effektiva IT-verktyg som t ex Qlikview.  

Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat och har en akademisk examen inom ekonomi, juridik eller teknik.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en plats i teamet som skapar ”The world’s greatest service organization”. Vid ISS känner vi genuin stolthet och passion för det arbete vi gör och ser till att ha roligt längs vägen.

Inköpsfunktionen vid ISS arbetar nära den operativa verksamheten med utvecklade system och processer. Tjänsten är en nyckelfunktion i uppgiften att skapa värde och kvalitet i leveransen till ISS största kunder och är därför en god plattform för vidare karriärsteg inom företaget för den som levererar. Rekryteringen är en ersättningsrekrytering av nuvarande Category Manager Subcontracting som går vidare inom företaget, vilket vi tycker är bra.

Personlig professionell utveckling står högt på vår agenda – så vill du, vill vi!

Välkommen till oss!

Ansök
I den här rekryteringen samarbetar vi med Constatera Search & Interim AB. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Peter Palmqvist, 070 570 82 82. Ansök snarast, dock senast 8 april, genom länken nedan eller genom att ansöka direkt via www.constatera.se.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb