Senior Accountant till Gate Retail

Rekryterare
Gate Retail
Plats
Kista
Annonserat
den 19 mars 2018
Stängs
den 18 april 2018
Kontakta
Oskar Jonsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till det svenska bolaget, placerat i Kista söker vi en Senior Accountant med god erfarenhet av SAP. Rollen kommer att ta ett brett ansvar inom det svenska redovisningsteamet och aktivt delta i bokslutsarbetet för ett antal bolag. För att lyckas i rollen är du Civilekonom och har god förståelse för och erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Erfarenhet av SAP och arbete i stort internationellt bolag är väldigt meriterande. Vidare är du lösningsorienterad och har god förmåga att sätta dig in i komplexa flöden och höga volymer av transaktioner. Du är prestigelös som person, gillar att gräva ner dig i detaljarbete och har även ett välutvecklat förbättringstänk. Du är van att utgöra en viktig del av ett team där det blir viktigt både att självständigt kunna äga dina ansvarsområden men också att samarbeta med övriga redovisningsteamet. Flytande Svenska och Engelska i skrift och tal är ett krav. Rollen rapporterar till Senior Accounting Manager.   

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Aktivt delta i bokslutsarbete och agera bolagsansvarig för ett eller fler mindre bolag
  • Löpande bokföring, avstämningar samt arbete med att utreda differenser
  • Proaktivt identifiera utmaningar och driva förbättringsarbete avseende rutiner och processer
  • Agera stöd mot Senior Accounting Manager och Finance Director I diverse ad-hoc uppgifter

Vi söker dig som är analytisk och lösningsorienterad samt har lätt för att tolka siffror. Du driver ditt eget arbete framåt och är varken rädd för att komma med egna idéer eller förslag på lösningar för att utveckla rollen eller när utmaningar uppstår. Vi förutsätter att du är kommunikativ och tydlig då tjänsten innebär många interna och externa kontakter samt att du kommer att presentera ditt arbete kontinuerligt. Om du vill arbeta i en internationell miljö med stora karriärmöjligheter så är rollen på gateretail helt rätt för dig.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
gateretail ingår i gategroup som är den ledande återförsäljaren av produkter, tjänster och effektiva lösningar för att höja flygresenärens upplevelse ombord. gateretail är idag en av världens största inom travel retail med siktet inställt på fortsatt tillväxt och att erövra ytterligare marknadsandelar världen över. gategroup har det mest omfattande cateringnätverket inom industrin och serverar mer än 500 miljoner passagerare årligen i över 60 länder och våra kunder är dom stora internationella flygbolagen. Vi samarbetar med stora och välkända varumärken och vill erbjuda en engagerad shopping och en bekväm reseupplevelse. gategroup har i dagsläget ca 43 000 medarbetare och omsätter ca 40 miljarder SEK. Huvudkontoret är beläget i Zürich.

Kontaktperson
Oskar Jonsson
Rekryteringskonsult
0767835088
oskar.jonsson@futurevalue.se

Liknande jobb

Liknande jobb