Head of Talent Recruitment

Plats
Stockholm
Annonserat
den 19 mars 2018
Stängs
den 18 april 2018
Kontakta
Eoin Laird
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Har du ett genuint intresse av att leda och utveckla medarbetare? Brinner du för att göra affärer och är du en strukturerad, ansvarsfull och prestigelös person? Då kanske du är vår nya Head of Talent Recruitment!

Talent Recruitment (som är en del av Finance Recruitment) befinner sig i en tillväxtfas och vi söker nu en ledare som kommer att ha fullt resultatansvar för varumärket samt personalansvar för 4 kompetenta medarbetare.

En typisk dag på Talent Recruitment är mycket dynamisk där du, som ansvarig och operativ ledare, coachar och stöttar ditt team i det dagliga arbetet avseende rekryteringsprocesser och tillsättningar av konsultläsningar samt försäljningsarbete. Du hanterar självständigt egna rekryteringsprocesser vilket innefattar allt från att hantera kandidatansökningar och genomföra kandidatintervjuer till kontraktsförhandlingar och uppföljningar. Du deltar aktivt i försäljningsarbetet vilket bl.a. innebär att boka och genomföra kundmöten.

Rollen innefattar fullt resultat- och budgetansvar och du kommer att ingå i Finance Recruitments ledningsgrupp.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en positiv, ärlig och uppmuntrande arbetskultur med högt i tak som gör att det är roligt att gå till jobbet varje dag. Vi är engagerade och brinner för att överträffa förväntningarna hos både våra kandidater och våra kunder. Vi går gärna den extra milen för att alla ska bli så nöjda som möjligt.

Bakgrund och personlighet
Vi söker dig som har en högskole-/universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har tidigare erfarenhet av att leda och utveckla personal samt erfarenhet av rekrytering och/eller bemanning. Har du dessutom en bakgrund inom försäljning är det meriterande.  

Som person är du kommunikativ och nätverkande och du drivs av att göra affärer och bygga långsiktiga relationer. I rollen som Head of Talent Recruitment är det av yttersta vikt att du är prestigelös och ansvarsfull. Vidare så är du resultatinriktad och van vid, och tycker om, att arbeta mot högt satta mål. Då flertalet av våra kunder och kandidater är internationella är det ett krav att du behärskar engelska väl både i tal och skrift.

Om oss:
Finance Recruitment och Talent Recruitment fortsätter växa och vi är idag 16 anställda och omsätter 93 miljoner. Vi sitter sedan ett år tillbaka i nyrenoverade lokaler i korsningen Kungsgatan/Norrlandsgatan. Talent Recruitment startades januari 2016 med ambitionen att bli den ledande aktören för rekrytering och konsultlösningar på de transaktionsintensiva rollerna inom ekonomi. Finance Recruitment grundades 2014 och Finance tillsätter permanenta och tillfälliga chefs- och specialistroller inom ekonomi och bank & finans.

Intresserad?
Låter detta som en intressant och utmanande position för dig? Skicka in din ansökan till eoin.laird@financerecruitment.se snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om rollen kontakta Eoin Laird på 08-515 100 20.