Awapatent Linköping söker jurist

Rekryterare
Awapatent
Plats
Linköping
Annonserat
den 19 mars 2018
Stängs
den 18 april 2018
Kontakta
Helena Woodcock
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Som jurist hos oss kommer du få arbeta brett inom det immaterialrättsliga området framför allt med industriellt rättsskydd och marknadsrätt. Du kommer fördjupa dig inom dessa verksamhetsfält, både genom självständigt arbete och i team. Du kommer arbeta gentemot våra kunder med generell rådgivning, kontraktsrättsliga frågor och också hantera tvister. Våra klienter återfinns bland stora och små kunskapsintensiva företag som utvecklar morgondagens teknik och nya affärsmodeller i Sverige och utomlands.

Vem är du?
Vi söker dig som har en juristexamen och arbetat ett par år som jurist på bolag eller i en konsultroll och nu söker nya utmaningar och möjligheten att få fördjupa sig inom immaterialrättens område. Tingstjänstgöring är meriterande. Du har förmågan att driva juridiska ärenden självständigt och tar eget ansvar. Du är nyfiken på gränslandet mellan affärer, teknik och immaterialrätt och ser en spännande framtid som jurist och IP-konsult med både jurister och patentkonsulter som kollegor. Vi kräver inte att du har tidigare erfarenhet av immaterialrätt eller IP-branschen, vi hjälper dig att komma in i rollen. Som person är du nyfiken och driven, du har en god social förmåga och hög servicekänsla. Då du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt tror vi att du är förtroendeingivande och har lätt för att knyta kontakter och skapa relationer. Förutom svenska talar och skriver du engelska flytande.

Du erbjuds
Som jurist hos oss får du möjlighet att arbeta med intressanta uppdrag och redan från start får du kontakt med våra kunder. Uppdragen spänner över ett brett område med varierande frågeställningar med fokus på teknik och affärer. På vår arbetsplats har vi en familjär stämning och vi värdesätter ett gott arbetsklimat och kollegial gemenskap. Vi är måna om våra medarbetare och hos oss får du en god work life balance.

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Awapatent med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Om verksamheten
Awapatent är ett ledande konsultföretag inom immaterialrätt med närvaro i både Europa och Asien (under varumärket AWA Asia). Med specialistkompetens inom juridik och teknik hjälper vi våra kunder att göra affärer av sina idéer och innovationer. Företag behöver en mer kreativ och flexibel IP-partner för kunna växa och utvecklas i en föränderlig värld. Vi hjälper våra kunder att få ut det mesta av sina idéer genom att skapa nya, långsiktiga affärsmöjligheter.

Awapatent söker nu en jurist till kontoret i Linköping. Kontoret består av totalt ett tiotal personer, och man behöver förstärkning av ytterligare en jurist.

Område:
Linköping
Östergötlands län

Anställning: 
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85