Privatrådgivare till Premium Banking i Stockholm

Rekryterare
Ålandsbanken
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 mars 2018
Stängs
den 15 april 2018
Kontakta
Lotta Bondesson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ålandsbanken är en utmanare i bankvärlden och väcker uppmärksamhet för vårt vinnande sätt att bygga kundrelationer. Kundfokus och kreativa lösningar är ledord i vår starka utvecklingsfas. Attraheras du av utmaningen att föra vår verksamhet framåt så kan du bli en viktig länk i vår koncern med verksamhet på Åland, i Finland och Sverige.

Privatrågivare inom Premium Banking till Ålandsbankens Stockholmskontor. Vi söker dig som vill utvecklas vidare och vara med och fortsätta bygga vårt framgångsrika koncept i Sverige. Tillsammans med dina kollegor kommer du att aktivt arbeta med bearbetning av en mycket intressant privatmarknad med bra affärsmöjligheter. Du ansvarar för en egen kundbas och hanterar tillsammans i team kundens hela engagemang med sparande, pensioner, lån, vardagliga banktjänster och juridisk rådgivning.

Din profil
Som person är du öppen, har lätt för att ta kontakt och skapa nya relationer. För att lyckas behöver du vara säljinriktad och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål.

Din bakgrund:
Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet som privatrådgivare eller motsvarande, samt innehar Swedsec-licens både för placeringsrådgivning och bolånerådgivning. Det är viktigt att du har gedigen erfarenhet av kreditgivning till privatpersoner. Vidare är det meriterande om du har akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande. 

Att bli en del av oss
Som en del av vårt Premium Banking-team erbjuds du en arbetsplats i en miljö som präglas av våra värdeord; Ambitiösa, Personliga och Ansvarsfulla. Hos oss får nämligen alla möjligheten att ta sig an utmaningar, lyckas, misslyckas och växa i strävan att förändra, förbättra och utveckla vår affär. Ålandsbanken är en platt organisation där du får arbeta med många av Sveriges mest spännande och intressanta entreprenörer. Sist men inte minst kommer du att ha seriösa, kunniga och ödmjuka kollegor med lång erfarenhet samt en ledning som ser till både gruppens och den enskilda individens bästa.

Vill du veta mer?
Närmare upplysningar kring tjänsten ger Gruppchef Rådgivning Lotta Bondesson, lotta.bondesson@alandsbanken.se eller HR-chef Bodil Edling, bodil.edling@alandsbanken.se.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan via vår hemsida, senast 15.04.2018. Urval och intervjuer sker löpande. 

Om oss
År 1919 grundades Ålandsbanken och är sedan 1942 börsnoterad i Helsingfors. Ålandsbanken skapar värde för företag och människor som värderar relationer genom att leverera den stora bankens tjänsteutbud med den mindre bankens omtanke och förnuft. Koncernen omsluter € 4.600.000.000 och har idag ca 700 anställda fördelat på kontor på Åland, Finland och Sverige. Ålandsbanken är en annorlunda bank som väcker uppmärksamhet med vårt fokus på goda kundrelationer, sunt förnuft och kvalificerade ekonomiska tjänster. Vi befinner oss i en stark utvecklingsfas och söker nu dig som attraheras av höga ambitioner och stort personligt engagemang.

Liknande jobb

Liknande jobb