Ekonomiassistent till internationellt bolag i Hammarby Sjöstad

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 mars 2018
Stängs
den 20 april 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Ekonomiassistent till internationellt bolag i Hammarby Sjöstad

Har du erfarenhet av ekonomirelaterat arbete, och vill utvecklas och bygga på med nya erfarenheter från ett välkänt tekniskt tjänsteföretag? 

Om tjänsten
SJR söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent, som kommer att avlasta ekonomiavdelningen i det dagliga löpande arbetet. Dina uppgifter kommer främst att bestå av

  • Fakturering till kunder
  • Autogirohantering – skicka och hämta autogiroförfrågning
  • Konkurshantering – bevaka konkurser och kontakt med konkursförvaltare
  • Backoffice för fakturafrågor (mestadels internt)
  • Enklare Avstämningsarbeten löpande och vid månadsbokslut.
  • Behjälplig med andra förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning.

I rollen fordras att du är flexibel och kan backa upp kollegor där det främst behövs.

Du kommer att arbeta i en snabbrörlig miljö på ett amerikanskt börsnoterat bolag, där tempot är högt och den ena dagen inte är den andra lik. Vår kund sitter i inbjudande lokaler i Hammarby Sjöstad.

Lämplig bakgrund
Vi tror att du som söker har något års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent, samt har god förståelse för det ekonomiska flödet. Du har en avslutad gymnasieexamen, gärna inom ekonomiområdet. Du är en van Excel-användare, och det är meriterande om du även behärskar Visma och Oracle. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Vidare ser vi gärna att du är en öppen, positiv och ödmjuk person som är stresstålig och lyhörd för feedback, samt har en god känsla för service. Du är trygg i dina arbetsuppgifter och erfarenheter, och kan arbeta med en hög grad av självständighet samtidigt som du även kan stötta kollegor.

Du trivs bra med ett högt arbetstempo och ad hoc-uppgifter, och har förmågan att se när du behöver hugga i lite extra. Eftersom du kommer att arbeta i en internationell miljö är det A och O att du kan möta deadlines vad gäller rapportering och bokslut.      

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag hos SJR med start omgående och som pågår till 2018-08-31. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Liknande jobb

Liknande jobb