Assistent till ledande advokatbyrå

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 mars 2018
Stängs
den 20 april 2018
Kontakta
Alexandra Koblet Olsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Assistent till ledande advokatbyrå

Är du en servicemedveten person som alltid levererar med kvalitet? Vill du arbeta i en varierad roll där du stöttar kollegor i deras dagliga arbete? Nu söker vår kund, som är en ledande advokatbyrå, en assistent till ett av sina team. Är du den vi söker? Läs mer nedan!

Arbetsuppgifter 
I rollen som assistent hos vår kund kommer du ingår i ett större assistentteam där du huvudsakligen arbetar mot ett team om 4-6 jurister. Din roll är koordinerande där du stötta gruppen i stort som smått. Du kommer bland annat att:

  • Registrera nya klienter och ärenden
  • Stötta i vissa delar i faktureringsprocessen
  • Sköta kalenderhantering
  • Sköta administrativa sysslor, exempelvis färdigställande av s.k. "closing binders"
  • Stötta juristerna i deras dagliga arbete med diverse förekommande arbetsuppgifter

Du kommer framöver även vara behjälplig kring korrekturläsning av material. Din roll är att alltid finnas tillgänglig och på ett effektivt och kvalificerat sätt leverera vad som förväntas - och lite till. Arbetet du gör utför du med stort engagemang och intresse, oavsett nivå på uppgift.

Din bakgrund 
För att passa i rollen som assistent hos vår kund tror vi att du har haft liknande arbetsuppgifter tidigare alternativt arbetat mycket med service eller administration. Du är inte främmande för variation i arbetsuppgifterna och du trivs i en internationell och högpresterande miljö. Du är prestigelös och är van att ta direktiv och assistera andra. I ditt arbete är du strukturerad och noggrann.

Du talar flytande svenska och engelska, är van att hantera Officepaketet och är i övrigt systemvan.

Övrigt 
Ovanstående är en rekrytering till vår kund som är en ledande advokatbyrå med kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid och du förväntas kunna starta under våren, provanställning tillämpas. Urval och intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryterare på SJR- Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Liknande jobb

Liknande jobb