Redovisningschef till Nordic Camping & Resort

Plats
Stockholm
Annonserat
den 22 mars 2018
Stängs
den 18 april 2018
Kontakta
Therese Kraft
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Redovisningschef till Nordic Camping & Resort

Är du redo att utvecklas i rollen som redovisningschef i ett snabbt växande företag där ingen dag är den andra lik? Där du får chansen till att utvecklas och lära dig nya saker? Gillar du att utmana gamla mönster att titta på nya system och skapa nya effektiva rutiner? Då kan befattningen som Redovisningschef hos Nordic Camping & Resort, Sveriges ledande campingkedja, vara din nästa utmaning!

Du kommer ha formellt personalansvar för ca 3 medarbetare och ansvara för att fördela/prioritera deras arbetsuppgifter samt motivera dem i deras arbete. Du rapporterar till CFO. Nordic Camping erbjuder en trivsam arbetsmiljö, trevliga kollegor och goda utvecklingsmöjligheter. Placeringen är på vårt kontor i centrala Stockholm.

Dina främsta arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Löpande redovisning samt bokslutsarbete
  • Konsolidering av månadsresultat
  • Koncernbokslut och årsredovisning
  • Skatter och deklarationer
  • Kontakt med revisorer och myndigheter
  • Skapa struktur och processer i en föränderlig miljö
  • Leda, utveckla och kvalitetssäkra arbetet inom teamet

Din profil 
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med inriktning mot redovisning. Du har minst fem års erfarenhet från en roll som redovisningsansvarig, revisor eller liknade. Du har erfarenhet av K3 gärna från fastighetsbolag eller liknande. Du har en bra övergripande förståelse för redovisningens alla delar inklusive koncernredovisning för en mindre koncern.

Du har ett stort intresse för IT-system, att nyttja, förbättra och förenkla dem för att arbetet hela tiden ska bli mer effektivt. Meriterande är om du har erfarenhet av molnbaserade redovisningssystem och tidigare har varit delaktig i systemprojekt

Har du varit ledare tidigare är det en fördel annars kan det vara en utvecklingsmöjlighet för dig med rätt egenskaper. Det finns också stor möjlighet att utvecklas inom Analys/Business Controlling för den som önskar.

För att trivas i rollen är det viktigt att du gillar förändring, är nyfiken och har stark affärsförståelse. Du drivs av att arbeta mot mål, är orädd och tycker om utmaningar. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra människor, är lyhörd, vågar ställa krav och vara en bra ledare. Det är även viktigt att du har en prestigelös inställning, du får jobbet gjort oavsett om det är ”högt eller lågt”. Vidare är du en person som är bra på att skapa struktur, är initiativrik och analytisk.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar Nordic Camping Resort med SJR.  Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 18/4. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Therese Kraft, 08-407 55 14. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Nordic Camping
Nordic Camping & Resort är Sveriges ledande kedja inom camping och resort. Verksamheten bedrivs på 22 anläggningar från Östersund i norr till Helsingborg i söder. Bolagets affärsidé är att erbjuda en kedja med flera boendealternativ under ett varumärke med ett tydligt affärskoncept där gästens helhetsupplevelse står i centrum.

Nordic Camping & Resorts vision är att vara det marknadsledande alternativet i Norden för upplevelsebaserat boende.