Bolagsjurist till Perstorp Holding AB

Rekryterare
Perstorp Holding AB
Plats
Malmö
Annonserat
den 23 mars 2018
Stängs
den 22 april 2018
Kontakta
Agnes Smedberg
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Du kommer tillhöra Perstorp Legal Department som består av vice president legal, två seniora bolagsjurister och en paralegal. Avdelningen är en service- och stödfunktion som hanterar och samordnar juridiska frågor inom koncernen. Du kommer arbeta i en bred roll inom affärsjuridiken nära bolagets seniora jurister. Arbetsuppgifterna består bl.a. i att handlägga ärenden, upprätta och granska avtal samt ge intern rådgivning i juridiska frågor. Du kommer att sitta på huvudkontoret i centrala Malmö och rapportera till vice president legal. Resor kan förekomma i tjänsten.

Vem är du?
Vi söker dig som har juristexamen och 2-3 års relevant erfarenhet inom allmän affärsjuridik, exempelvis från affärsjuridisk advokatbyrå eller bolag. Det är meriterande om du därutöver är tingsmeriterad. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, förmåga att förklara komplexa juridiska frågor på ett lättbegripligt sätt samt hög integritet.

Du erbjuds
Du erbjuds en varierad och utvecklande roll på ett internationellt bolag. Perstorp Holding har produktionsenheter i bl.a. USA, EU och Kina. Det finns goda möjligheter för rätt person att växa i rollen och utvecklas på bolaget.

I denna rekrytering samarbetar Perstorp Holding AB med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in dina ansökningshandlingar (CV, personligt brev och examensbevis) via Jureks hemsida, www.jurek.se, så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Agnes Smedberg på 0702-917046 alternativt agnes.smedberg@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
I över 130 år har Perstorp ägnat sig åt att förbättra vardagen för miljontals människor världen över med innovativ kemi. Vi omsätter 13 miljarder kr och har 1 600 anställda i Asien, Europa samt Nordamerika. Våra specialkemikalier gör allt från bilar till burkar, från segel till skor, lättare, starkare och säkrare. Vår företagskultur genomsyras av våra kärnvärden fokuserad innovation, pålitlighet och ansvarstagande.

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Agnes Smedberg

Liknande jobb

Fler sökningar så här

Liknande jobb