Business Controller till Transtema Group

Rekryterare
Transtema Group
Plats
Göteborg / Mölndal
Annonserat
den 26 mars 2018
Stängs
den 25 april 2018
Ref:
2369
Kontakta
Lisa Andersson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till Transtema Group rekryterar vi nu en Business Controller med bredd i arbetsuppgifterna, placerad på företagets huvudkontor i Göteborg.

Arbetsuppgifter
Som Business Controller arbetar du nära verksamheten med en stor bredd av arbetsuppgifter och du rapporterar direkt till CFO. Detta är en ny tjänst på ett tillväxtorienterat företag vilket innebär att du kommer att ha stor påverkansmöjlighet och möjlighet att forma tjänsten till viss del själv.

Du kommer att vara koncernledningens förlängda arm vad gäller att analysera och följa upp koncernbolagen, driva interna projekt och du kommer även att vara delaktig i förvärvsprocesser med ad hoc-analyser. Du ska vara duktig på att analysera och sammanställa data från olika typer av källor (exempelvis affärssystem) för att sedan presentera resultatet på ett lättförståeligt sätt.

Du kommer att arbeta nära verksamheten och ha mycket kontakt med nyckelpersoner både i moderbolaget och i koncernbolagen.

Profil och personlighet
Du har högskoleexamen inom ekonomi / finans alternativt industriell ekonomi eller juridik samt något eller några års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av att arbeta med ekonomi- och verksamhetsstyrning, kanske som managementkonsult, är önskvärt. Viss erfarenhet av M&A är meriterande. Du har ett starkt systemintresse, är van att arbeta i Excel / Powerpoint och har lätt för att extrahera och sammanställa information och presentera den på ett informativt sätt. Du kan läsa och förstå avtal och projekt, samt ser helheten i affären.

Som person är du strukturerad, analytisk och sifferintresserad med starkt eget driv och en vilja att arbeta nära verksamheten. Du har en stark vilja att utvecklas i din roll och bör vara kommunikativ, social och ha lätt för att knyta kontakter. Du får inte vara rädd att utmana och ifrågasätta. Samtidigt är det viktig att vara prestigelös.

Företagspresentation
Transtema Group är ett kunskapsföretag som sedan 1997 erbjuder tjänster och produkter inom Kommunikationsinfrastruktur. Transtemas kunder består av teleoperatörer, stadsnät, kommuner, kraftbolag samt större företag. Transtema Group AB omsatte år 2017 970 Mkr. Antal anställda i koncernen är ca 360. Transtema Group AB är listat på Nasdaq First North med tickern TRANS. För mer information gå in på www.transtemagroup.se.

Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval.

Har du frågor kontakta:
Lisa Andersson landersson@contaplus.se 0729 828200
Mattias Larrieu mlarrieu@contaplus.se 0734 166016

Liknande jobb

Liknande jobb