Redovisningsekonom till Acrinova i Malmö

Rekryterare
Acrinova
Plats
Malmö
Annonserat
den 26 mars 2018
Stängs
den 25 april 2018
Kontakta
Sebastian Anderson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Redovisningsekonom till Acrinova i Malmö

Har du erfarenhet från fastighetsbranschen och trivs du med att arbeta i en bred och självständig roll där du ansvarar för hela flödet? Då är rollen som redovisningsekonom på Acrinova något för dig.

Ansvarsområde och arbetsuppgifter
I rollen som redovisningsekonom på Acrinova har du ett helhetsansvar för ett antal bolag inom koncernen. Dina arbetsuppgifter innefattar alltifrån fakturahantering, löpande redovisning, skatt och moms till månads-/kvartals-/årsbokslut, månadsrapporter och årsredovisningar. 

Acrinova är i en tillväxtfas och på sikt kan det givet din kompetens och ditt intresse erbjudas möjlighet att påverka utvecklingen av rollen. 

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av kvalificerad redovisning inom fastighetsbranschen. Du har god vana av affärssystem samt goda kunskaper i Excel. Du har en förmåga att tänka större och se hela bilden, är processorienterad och arbetar strukturerat och effektivt i parallella projekt. Du har lätt för att prioritera och levererar ditt arbete i tid. 

Som person är du pålitlig, engagerad och självgående med hög arbetsmoral och en prestigelös inställning. Du är trygg i dig själv och arbetar på ett ansvarsfullt, självständigt och drivande sätt för att leverera resultat. Arbetsmiljön präglas av framåtanda, positivism, öppenhet och ärlighet och du passar in genom ditt jordnära, serviceinriktade och ansvarsfulla sätt.

Om företaget
Acrinova är en av fastighetsmarknadens mest kompletta totalleverantörer. Med erfarenhet, kompetens, kvalitet och stabilitet bygger vi värden. Idag och i framtiden. Vi tar ansvar för helheten inom fastigheter. Som ägare, förvaltare och utvecklare. Ibland är vi det ena för våra kunder, ibland det andra. I vissa situationer alla tre. Utgångspunkten är alltid att vi som bolag och individer levererar kvalitet och stabilitet. Det är där värdet ligger. För våra kunder, för våra ägare och för oss. Med ca 40 kompetenta medarbetare är vi heltäckande i stora delar av södra Sverige. Vi förvaltar kommersiella fastigheter och bostäder från Trelleborg i söder till Växjö i norr. 

Ansökan
Är detta din nästa utmaning? Sök då gärna omgående, vi arbetar med löpande urval. Acrinova samarbetar med SJR - har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Anderson på 040-66 55 102. 

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb