Senior Financial Controller till Apoteksgruppen

Rekryterare
Apoteksgruppen
Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 mars 2018
Stängs
den 26 april 2018
Kontakta
Martin Andersson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Arbetsbeskrivning
I rollen som Senior Financial Controller är du primärt ansvarig för all rapportering (månad, kvartal, prognos och budget) till moderbolaget. Eftersom rollen är ny kommer det att ingå viss uppbyggnad och vidareutveckling av rapportstrukturen för den svenska strukturen. Du kommer även att arbeta löpande med cash flow rapportering samt ansvara för månadsavstämningarna mot bolagets shared Service Center och kontakten med bolagets revisorer. Tjänsten är placerad på huvudkontoret, på Södermalm, och du rapporterar direkt till CFO. Du kommer att samarbeta med kollegor inom och utanför funktionen. Det är därför viktigt att utveckla kunskap om verksamhetens affärsmodell.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi med minst fem års relevant arbetslivserfarenhet. Du får gärna ha arbetat som revisor och det är meriterande om du har erfarenhet av detaljhandel gärna från ett internationellt bolag. Du har goda kunskaper inom MS Excel och har du kunskap i Navision och/eller Mercur är detta ett extra plus. Rollen innefattar många interna kontakter vilket lägger stor vikt vid en god kommunikativ förmåga och att du är en person som arbetar proaktivt och är kvalitetsmedveten med struktur och noggrannhet. 

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet. Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, som är en internationell apotekskedja med apotek som drivs både centralt och som franchise i Litauen, Lettland, Estland, Polen, Sverige och Ukraina. Euroapotheca är en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3750 anställda på drygt 640 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Kanske du brinner för att en dag driva ditt eget apotek?

Din ansökan
Vill du bli en del av Apoteksgruppen? Välkommen att visa intresse via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Martin Andersson på Boardtalk AB (070-5731010) alternativt Mats Holmberg (072 853 23 13) Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Liknande jobb

Liknande jobb