Ekonomiassistent inom kundreskontra till Bromma

Rekryterare
SJR
Plats
Bromma, Stockholm
Annonserat
den 27 mars 2018
Stängs
den 26 april 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Arbetstid
Heltid

Ekonomiassistent inom kundreskontra till Bromma

Har du nyligen tagit examen i ekonomi från högskola eller universitet, och vill utvecklas i ett glatt kundreskontra-team? Då kan detta vara tjänsten för dig!  

Om tjänsten
SJR söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent som kommer att arbeta inom kundreskontra. Du kommer bland annat att få arbeta med registrering av inbetalningar, påminnelsehantering, utredningar samt kundkontakt via telefon och mejl.

Du kommer att ingå i ett kundreskontra-team om 8 personer, och ni hanterar många interna och externa kontaktytor.

Vår kund är ett välkänt handelsföretag inom VVS och Mark & VA, och sitter i luftiga och inbjudande lokaler i Bromma med närhet till Bromma Blocks och Sundbybergs centrum.

Lämplig bakgrund
För att på bästa sätt komma in och trivas i denna roll tror vi att du har en ekonomirelaterad utbildning från universitet/högskola, alternativt en relevant YH- utbildning.

Det är meriterande om du har arbetat med ekonomirelaterade arbetsuppgifter tidigare men detta är inget krav – det viktiga är att du har en god förståelse för det ekonomiska flödet och har ett intresse av kundreskontra.  

Du har goda kunskaper i Excel och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Som person tror vi att du är ödmjuk, nyfiken, driven och engagerad. Du är villig att lära dig mer och utvecklas, och du klarar av att hålla flera bollar i luften samtidigt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag hos SJR med start omgående och som pågår i 6 månader. Därefter finns för rätt person stor chans till förlängning eller överrekrytering till kunden. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Liknande jobb

Liknande jobb