Lindskog Malmström Advokatbyrå söker biträdande jurist

Rekryterare
Lindskog Malmström Advokatbyrå
Plats
Stockholm
Annonserat
den 29 mars 2018
Stängs
den 28 april 2018
Kontakta
Ulriikka Uittomäki
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Genom Jurek Rekrytering & Bemanning söker Lindskog Malmström Advokatbyrå en biträdande jurist. Du kommer främst att arbeta med uppdrag inom områdena fastighetsrätt och tvistelösning. Du sköter sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer en biträdande jurist.

Vem är du
Du har en juristexamen och notariemeriterad med ett eller några års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete inom fastighetsrätt och/eller tvistelösning.

För att lyckas i rollen är du förtroendeingivande, initiativtagande, positiv och prestigelös i samarbetet med kollegor och klienter. Vidare är du resultat- och affärsfokuserad och ansvarstagande. Du trivs att arbeta som en del av ett större team och du har lätt att samarbeta med klienter och medarbetare.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt.

Du har även mycket goda betyg och referenser.

Om verksamheten
Lindskog Malmström sysselsätter idag sammanlagt drygt 40 medarbetare i centralt belägna lokaler vid Norrmalmstorg, Stockholm. Verksamheten är inriktad mot områdena allmän affärsjuridik, fastighets- och miljörätt, private law, obeståndsrätt samt skatterätt (läs gärna mer på www.lmlaw.se).

Du erbjuds
Du kommer att få arbeta med intressanta arbetsuppgifter i en kollegial arbetsmiljö mitt i centrala Stockholm.

Ansökan emotses snarast. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek Rekrytering & Bemanning, Ulriikka Uittomäki, telefon: 0766 33 14 40. Skicka din ansökan snarast via e-post genom www.jurek.se

Liknande jobb

Liknande jobb