Teknisk säljare / Projektledare - Thonab Sourcing Group

Plats
Västberga / Stockholm
Annonserat
den 29 mars 2018
Stängs
den 28 april 2018
Ref:
SE-12969
Kontakta
Mats Erlandsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Tekniskt intresserad Säljare inom maskinteknik – skärande bearbetning

Unik möjlighet för dig som har ett starkt brinnande tekniskt intresse och kunskap inom skärande bearbetning att få arbeta med försäljning mot tillverkande industri och samtidigt vara ansvarig för dina införsålda projekt från start till mål.

Position
Som vår nya Säljare / Projektledare 
kommer du att på ett självständigt och framgångsrikt sätt identifiera, bearbeta och omvandla nya prospekts till kunder. Du kommer även att driva de införsålda projekten från start till mål. Du har ett lösnings orienterat arbetssätt och kommer att bearbeta både befintliga och nya prospekts men ditt fokus kommer att vara på att arbeta upp nya kunder inom den tillverkande industrin.

Du kommer att självständigt kontakta prospekts och omvandla dessa till kunder

Du som person

 • Har ett starkt brinnande tekniskt intresse och kunskap inom skärande bearbetning

 • Har minst 5 års erfarenhet av försäljning

 • Känner dig bekväm i rollen som Säljare / Rådgivare till dina kunder

 • Är lösningsorienterad, ser möjligheter där andra ser hinder

 • Har en stor social kompetens och förmåga att skapa långsiktiga relationer

 • Trivs med att ha ett helhetsansvar för de införsålda projekten

 • Är aktivitetsdriven och flexibel

 • talar och skriver flytande Engelska och Svenska, behärskar du dessutom Ungerska så är det en fördel

 • Självklart har du även körkort.

Din bakgrund

 • Vi ser gärna att du har erfarenhet av teknisk lösningsorienterad försäljning till den tillverkande industrin.

 • Du har Maskinteknisk utbildning på lägst gymnasienivå

 • Erfarenhet från att arbetat i produktionen på verkstadsgolvet ser vi som en stark fördel

 • Du är en uppskattad rådgivare till dina kunder

Vi erbjuder en unik möjlighet att få arbeta i mindre och stabilt familjeägt företag med ett positivt arbetsklimat och personal som gillar sitt arbete. Thonab Sourcing Group är sedan 40 år ett växande företag med ett resultatorienterat och energiskt team som både levererar högkvalitativ service och produkter.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med ditt CV och personliga brev via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12969) snarast, urval sker löpande. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av ansvarig konsult hos Mercuri Urval, Mats Erlandsson på 0709-145582.

Om företaget
Thonab Sourcing Group etablerades 1975 och har sedan dess arbetat med att effektivisera inköp och logistik för sina kunder. En snyggt förpackad försändelse, tydligt märkt och framme där och när den ska, har varit företagets ledstjärna sedan starten 1975. Idag levereras hundratusentals komponenter till företag runt om i Sverige. Företaget har idag ett flertal kunder som varit med sedan starten 1975, vilket i isig är ett bra kvitto på att företagets affärsmodell fungerar

Företaget kan idag erbjuda det mesta inom maskindelar framställda genom skärande bearbetning, fräsning och svarvning, för att spara tid och samtidigt minimera risken för kvalitets- och leveransproblem. Företagets leverantörer finns inom EU, både nationella Svenska leverantörer men även leverantörer med verksamhet i öst Europa. Oavsett om det är standardiserade produkter eller specialdesignade unika produkter hjälper Thonab Sourcing Group sina kunder med att köpa in, låta tillverka och lagerhålla produkterna för avrop, helt enligt kundens önskemål.

Företagets fokus är oförändrat sedan starten; Alltid snabba svar - Aktivt stöd - Experthjälp.

Företagets tillväxtpotential är stor och man ser framtiden an med tillförsikt. För att kunna ta ett större kliv i tillväxten så finns det nu ett behov av att anställa en Projektledare / Säljare som skall söka upp potentiella kunder som tillverkande industriföretag och där identifiera deras behov av sourcing samt knyta till sig dessa prospects. Det ingår även att identifiera lämpliga leverantörer för de specifika behoven. Ett övergripande ansvar för att driva projektet från start till mål.

Liknande jobb

Liknande jobb