Bring söker en Business Controller

Rekryterare
Bring
Plats
Stockholm
Annonserat
den 29 mars 2018
Stängs
den 28 april 2018
Kontakta
Karin Van Egeraat
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Bring söker en Business Controller

Om tjänsten
Tycker du om att leverera tillsammans med andra? Önskar du att hantera många kontaktytor, vara ödmjuk och samtidigt vara tydlig i ditt budskap för att få med dig andra? Är du analytisk och har förmågan att se samband mellan siffror och verksamhet? Är du bra på att se kopplingen mellan trender på marknaden, kundbeteende och företagstjänster? Tycker du om att kommunicera och vidareförmedla detta till chefer i en affärsmässig miljö? Då kan du vara Business Controllern vi letar efter!

Till en av Brings divisioner, division Express, söker vi nu en Business Controller. Som Business Controller kommer du att arbeta nära divisionens CFO och ta fram samt stötta både med analys och sifferunderlag. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar: 

• Månadsrapportering till koncernen och ledningsgruppen i divisionen

• Ansvara för ekonomisk uppföljning och analys

• Prognos Processer

• Positionen kräver en god dialog internt i divisionen och med gruppen

Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad civilekonom eller motsvarande med ett par års erfarenhet som Business Controller alternativt som revisor där du har arbetat företrädesvis mot större organisationer. Du har goda kunskaper i Excel och Power Point. 

Vi söker en person som har ett starkt eget driv, initiativförmåga och som trivs i en föränderlig miljö och vill bidra till att utveckla verksamheten. Vidare tror vi att du som person är trygg i dig själv och har lätt för att kommunicera både muntligt och skriftligt. Du är också analytisk, strukturerad, effektiv samt har en god helhetsförståelse. Rollen innebär att du arbetar självständigt men också i nära samarbete med verksamheten. 

Vi erbjuder
Ett spännande arbete i en koncern som sätter hälsa, miljö och säkerhet högt på agendan och där det finns goda möjligheter till personlig utveckling.

Om företaget
​Bring är Posten Norges varumärke och riktar sig mot företagskunder, och är en av Nordens ledande logistikaktörer. Våra värdeord, Ärlighet, Respekt, Samarbete, Öppenhet och Mod styr vårt sätt att arbeta och bidrar till en inkluderande och mångfaldig arbetsplats. Besök oss gärna på bring.se

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Bring med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Karin Van Egeraat på telnr: 070-4715908. Vi tillämpar ett löpande urval, välkommen med din ansökan!

Bring vill spegla det samhället vi är en del av och uppmanar därför kvalificerade personer att söka, oavsett ålder, kön, funktionshinder eller kulturell bakgrund.

Liknande jobb

Liknande jobb