Group Accountant till Anicura

Rekryterare
AniCura
Plats
Danderyd, Stockholm
Annonserat
den 29 mars 2018
Stängs
den 28 april 2018
Kontakta
Oskar Jonsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

AniCura befinner sig i en spännande tillväxt- och utvecklingsfas och växer med omkring 40 procent per år både organiskt och via förvärv. Till AniCuras huvudkontor i Danderyd söker vi en driven, förändringsbenägen och systemintresserad Group Accountant för att bli en del av koncernens fortsatta expansion. Rollen är bred och rätt kandidat ges möjlighet till stor utveckling inom området. 

För att säkerställa kvalitet och leverans i koncernens rapportering krävs en stabil och funktionell applikation och vi söker därför dig med stort intresse för applikationsfrågor för att driva och utveckla koncernrapporteringssystemet. Du blir en del av en grupp om fyra kvalificerade kollegor och du rapporterar till Group Financial Controller.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för samt vidareutveckling av Koncernrapporteringssystemet
  • Delaktig i upprättande av koncernkonsolidering och koncernbokslut samt hantering av interna och externa rapporter
  • Självständigt ansvara för avstämning och analys av inrapporterade siffror
  • Stödja dotterbolagen i redovisnings- och rapporterings/systemfrågor
  • Delaktig i vidareutvecklingen av rutiner och processer samt vid arbetet med upprätthållandet av IFRS- standards

Lämplig bakgrund:
Rätt kandidat har ca 3-5 års erfarenhet av Koncernredovisning och då gärna ifrån internationella koncerner under förändring och/eller expansion med höga rapporteringskrav. Erfarenhet från Big-4 ses också som en lämplig bakgrund.
Rätt kandidat har ett stort intresse för system och vill utvecklas inom området.

Vem är du:
För att passa in i koncernen och i gruppen krävs en god förmåga att arbeta effektivt och självständigt och du triggas av att leverera hög kvalitet inom strikta deadlines. Du trivs i en föränderlig och internationell miljö och har god stresstålighet. Din engelska är god och du har ett genuint intresse för redovisnings och systemfrågor frågor och vill utvecklas inom området

Mer om AniCura
AniCura är en familj av framstående djursjukhus och kliniker specialiserade på sällskapsdjur. Företaget föddes ur idén att med gemensamma resurser skapa en bättre djursjukvård och grundades 2011 som den första sammanslagningen av djursjukhus i Norden. 
Idag är AniCura en förebild inom avancerad djursjukvård och en uppskattad partner till djurägare och remitterande veterinärer i Europa. 
Inom företaget erbjuds ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster. Detta innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi. AniCura erbjuder även rehabilitering, sjukgymnastik och kostrådgivning samt utvald djurmat och vårdprodukter. 
AniCura erbjuder modern och högkvalitativ djursjukvård på 200 orter i Europa och skapar trygghet för djurägare genom hög tillgänglighet och patientsäkerhet. Företagets 4 000 passionerade medarbetare tar varje år hand om två miljoner patienter. AniCura är en erkänd utbildnings- och remissinstans.

Vår vision är att tillsammans skapa framtidens djursjukvård genom en säker vård av hög kvalitet och god tillgänglighet. I Sverige sträcker sig AniCura från Åre i norr till Hässleholm i söder vilket ger en hög tillgänglighet i form av akutsjukvård och dygnet runt vård i hela landet.

Om företaget
Tillsammans skapar vi framtidens djursjukvård. AniCura är en familj av framstående sjukhus och kliniker specialiserade på sällskapsdjur. Företaget föddes ur idén att med gemensamma resurser skapa en bättre djursjukvård och grundades 2011 som den första sammanslagningen av djursjukhus i Norden. Idag är AniCura en förebild inom avancerad djursjukvård och en uppskattad partner till djurägare och remitterande veterinärer i Europa. AniCuras 4000 anställda tar varje år hand om 2 miljoner patienter i våra 200 verksamheter i sju länder. Läs mer om företaget på www.anicuragroup.com

Kontaktperson
Oskar Jonsson
Rekryteringskonsult
0767835088
oskar.jonsson@futurevalue.se

Liknande jobb

Liknande jobb