Ekonomiassistent och receptionist till Mediel

Rekryterare
Mediel
Plats
Mölndal
Annonserat
den 29 mars 2018
Stängs
den 22 april 2018
Kontakta
Katarina Forslund
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ekonomiassistent och receptionist till Mediel

Är du en utåtriktad ekonomiassistent med sinne för siffror? Är du kundfokuserad, lösningsorienterad och ser långsiktigt på din nästa anställning? Då är du den vi söker!

Om tjänsten
I rollen som ekonomiassistent och receptionist hos Mediel är du spindeln i nätet på kontoret.

Inom ekonomi kommer du att arbeta med leverantörsreskontra, kundreskontra, fakturering, avstämningar samt assistera ekonomichefen i övrigt förekommande uppgifter.

Som receptionist är du Mediels ansikte utåt både via telefon och mot besökare på kontoret. Du ansvarar för växel och reception. I arbetsuppgifterna ingår t.ex. inköp av kontorsmaterial, kontakt med kringleverantörer, miljörapportering och att skicka paket mm.

I tjänsten finns även tid avsatt för att ta hand om vårt gemensamma fikarum, bl.a. genom att duka fram frukost varje morgon. En tradition som funnits under en lång tid i företaget.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har ekonomisk gymnasieutbildning eller motsvarande och goda kunskaper inom bokföring. Vi ser gärna att du har lång erfarenhet från liknande arbete och söker dig som ser långsiktigt på din nästa anställning.

Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska. Vana av arbete i något ekonomisystem är ett krav samt goda kunskaper i Officepaketet.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt: 
Du kommer ha din arbetsplats på Mediels kontor i Mölndal. Tjänsten är på heltid och är en pensionsersättning. 

Tänkt start är den 1 september 2018.

Om företaget
Mediel är ett privatägt svenskt bolag med huvudkontor i Göteborg och med regionkontor i Stockholm och servicekontor i Skåne. Vi installerar och underhåller diagnostikutrustningar, främst röntgenutrustningar, på landets sjukhus. Våra produkter kommer från ledande tillverkare i världen och företräder det senaste inom medicinsk teknik och elektronik. Vi har även en omfattande utbildningsverksamhet. För närvarande är vi 25 anställda och omsätter ca 90 miljoner kronor per år. Läs mer på www.mediel.se

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 22 april 2018. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. För frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Katarina Forslund på telefon: 031-333 54 82.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb