Länsförsäkringar Stockholm söker Företagsrådgivare Liv & Pension

Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 april 2018
Stängs
den 30 april 2018
Kontakta
Måns Hulterström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du vara med på resan att bli Stockholmarnas mest omtyckta företag? Är du en person som brinner för att skapa nya och utveckla befintliga affärsrelationer? Sök då detta jobb!

Affärsområde Företags ambition är växa genom att ta fram helhetserbjudanden som flyttar företagaren i Stockholm till ett bättre läge efter varje rådgivning. Vi har genomgått en större omstrukturering och är nu i ett läge med god lönsamhet och investeringsvilja för framtiden. Vi är en enhet med snabba beslutsvägar och närhet till våra kunder som samtliga finns i Stockholmsområdet.

Arbetet
Avdelningen Försäljning Liv & Pension består av totalt ca 15 kollegor med varierade roller och specialistkompetens inom rådgivning/försäljning, inflytt av pension och pensionsplanering.

I rollen som företagsrådgivare kommer du arbeta både med att behålla befintliga och utveckla nya kundrelationer. Du får ansvar för en befintlig kundstock inom tjänstepension och försäkringsaffären i segmentet ”över 5 anställda”. Huvudfokuset av ditt uppdrag blir att förvalta och utöka din kundportfölj med stöd av Länsförsäkringars välkända varumärke och befintliga breda kundbaser inom sakförsäkring och bank. Största delen av dina möten kommer ske ute hos kund. Du kommer vara del av ett team som är i en expansiv fas där vi löpande gör investeringar för att stärka vårt erbjudande i Stockholms företagsmarknad.

Du kommer uppleva Länsförsäkringar Stockholms styrka genom hög lokala närvaro samt det faktum att vi är kundägda och inte styrs mot maximal lönsamhet med kortsiktiga vinster.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som:

· Har ett starkt eget driv att skapa, etablera och bibehålla starka kundrelationer.
· Brinner för försäljning där kundnyttan alltid står i fokus med ett mål om att överträffa kundernas förväntningar.
· Har en stark kommunikationsförmåga där du kan uttrycka dig enkelt och korrekt både i tal och skrift.
· Har mycket god förmåga att identifiera, strukturera och göra avslut på affärsmöjligheter.
· Har god förhandlingsvana och ett strukturerat arbetssätt som hjälper dig att nå uppsatta mål.
· Tycker om att arbeta i team och samtidigt ha en god förmåga att jobba självständigt.
· Har diplomutbildning inom företag liv eller motsvarande med minst 2 års erfarenhet från försäljning av liv & tjänstepensionsrelaterade produkter.
· Har körkort, behörighet B.

Vi hoppas komma i kontakt med dig som känner igen dig i rollbeskrivningen, så att vi närmare får presentera Länsförsäkringar Stockholm som arbetsgivare.

Placering av tjänsten kommer vara på vårt huvudkontor i Frösunda eller på vårt försäljningskontor vid Globen. Du rapporterar till Försäljningschef Liv & Pension.

Information och ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Måns Hulterström (tel. 08-562 830 86) fram till 16 april och därefter Malin Stenberg (tel. 08-562 830 00), Försäljningschef Liv & Pension. Facklig representant för FTF är Ola Lovekrans, (tel. 08-562 878 09).

 Vi ser fram emot din ansökan senast den 30 april.

Länsförsäkringar Stockholm är försäkringsbolag, bank, och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Vi ägs av kunderna och kan koncentrera oss helt på deras bästa. Med ett av branschens starkaste varumärken arbetar Länsförsäkringar varje dag för att ge människor ekonomisk trygghet och en enklare tillvaro. För att jobba hos oss måste du vilja hjälpa människor och vara genuint intresserad av hur kunderna har det, och vilka utmaningar de står inför.

Liknande jobb

Liknande jobb