Redovisningsansvarig till Hyundai Merchant Marine

Plats
Göteborg
Annonserat
den 4 april 2018
Stängs
den 18 april 2018
Kontakta
Katarina Forslund
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
I rollen som redovisningsansvarig hos HMM har du en självständig och övergripande roll inom redovisningsområdet. Du kommer ansvara för månads- och årsbokslut, redovisning, löpande bokföring, skatt, periodiseringar, avskrivningar och löner till 11 anställda på kontoret i Göteborg. Du rapporterar till General Manager och har en ekonomiassistent till din hjälp. Du har flertalet kontaktytor, både inom och utanför företaget och har löpande kontakt med HMMs kontor i London. I rollen ingår också administrativa uppgifter såsom inköp av kontorsmaterial och kontakt med leverantörer mm.

Vem söker vi?
Du som söker har tidigare arbetslivserfarenhet från en liknande roll och vi tror att du har en relevant eftergymnasial utbildning. Det är viktigt att du har vana av att arbeta självständigt med bokslut. Har du tidigare erfarenhet från affärssystemet SAP är det starkt meriterande. Då du har mycket kontakter både inom Sverige och i utlandet måste du som söker ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

För att trivas i rollen tror vi att du är strukturerad och noggrann samtidigt som du har lätt för att hantera förändringar. Du är duktig på att hantera en gedigen dokumentationsprocess och att ha tät kontakt och avrapportering till moderbolaget. Då rollen erbjuder kontakter både inom Sverige och internationellt har du lätt att föra dig socialt och trivs med att vara en central funktion i företaget. Har du tidigare erfarenhet från att samarbeta med människor från en annan kultur är det en fördel. Du tar stort eget ansvar för ditt arbete och kan självständigt driva ditt arbete framåt.

Övrigt: Du kommer ha din arbetsplats på HMMs kontor på Första Långgatan i Göteborg. Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Om företaget
Hyundai Merchant Marine (Scandinavia) AB är ett helägt dotterbolag till det koreanska rederiet Hyundai (HMM) CO.Ltd, verksamt inom tank, bulk och containertrafik.

Det svenska dotterbolaget, är endast verksamt inom containertrafiken, där HMM bla bedriver linjetrafik mellan Europa-Asien samt Europa-USA. Vårt kontor är centralt beläget på Första Långgatan i Göteborg.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 18 april 2018. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

För frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Katarina Forslund på telefon: 031-333 54 82.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb