Teamleader ”läromästare” Redovisningsansvarig till Kansliet AB

Rekryterare
Kansliet AB
Plats
Stockholm
Annonserat
den 6 april 2018
Stängs
den 6 maj 2018
Kontakta
Therese Kraft
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Teamleader ”läromästare” Redovisningsansvarig till Kansliet AB

Älskar du siffror och är redovisning din passion? Vill du utvecklas och dela med dig av ditt kunnande?

Kansliet AB har sitt huvudkontor i Täby norr om Stockholm, med kunder i hela landet. Bor du i norrort med omnejd och lockas av möjligheten att jobba på hemmaplan kan detta vara ditt drömjobb!

Om tjänsten
Vi arbetar i team runt kunden med uppdelade ansvar för reskontror, redovisning och lön.
Som redovisningsansvarig i kundteamet ansvarar du för helheten i dina kunders ekonomiarbete och är deras redovisningschef. Ditt dagliga arbete kommer främst att handla om eget löpande redovisningsarbete, skatt, bokslut och rapportering. Din roll som teamleader är viktig för vår fortsatta tillväxt som delaktig i vår utveckling av organisation, arbetssätt och verksamhet. Där kommer du att koordinera och agera bollplank till övriga kollegor såväl andra redovisningschefer som assistenter i redovisningsfrågor.

För att trivas i rollen tror vi att du är:

  • Trygg i att hantera månads- och årsbokslut.
  • Strukturerad med förmåga att prioritera, eftersom du arbetar självständigt med parallella uppdrag.
  • En coachade ”läromästare” som visar vägen
  • Effektiv, har eget driv och gillar att jobba mot avslut.
  • Kommunikativ, då du kommer att ha ett nära samarbete både med kunder och kollegor
  • Driven med förmåga att jobba självständigt då du ”äger” dina kunder och processer
  • Positiv och prestigelös då det är egenskaper som stämmer in på vårt team

Lämplig bakgrund
Du är en fullfjädrad och erfaren redovisningsekonom. Vi tror att du idag arbetar med motsvarande arbetsuppgifter och känner dig redo att bidra till utvecklingen i en professionell organisation. Som person är du ansvarsfull, positiv, kreativ och initiativrik person som klarar av att hantera stora volymer under eget ansvar. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i team, är stresstålig samt är driven i att utveckla ditt eget ansvarsområde.

I din roll är kommunikation med kunden mycket viktigt, och kräver mycket goda språkkunskaper liksom att du är en god ambassadör och kan representera de värderingar Kansliet AB står för.

Du gillar och är mycket van vid att arbeta i olika moderna ekonomisystem, Excel mm. Erfarenhet från Redovisningsbyrå och Microsoft Dynamics NAV 2016 är meriterande.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Kansliet AB med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Sista ansökningsdag är 6/5 och intervjuer sker löpande, alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Therese Kraft, therese.kraft@sjr.se. Vi tillämpar ett löpande urval, välkommen med din ansökan!

Kansliet AB
Vi är ett ungt företag som arbetar enligt mottot "Mer tid till det roliga", både för våra kunder och oss själva. Kansliet bildades 2008 ur frustrationen/inspirationen att det på 2000-talet måste vara möjligt även för mindre företag och föreningar att ha råd med kompetent och effektiv ekonomiadministration så man får möjlighet att lägga sin energi på att utveckla det man är bäst på. Vi arbetar för att hela tiden ligga i framkant och använder oss av senaste system och teknik tillsammans med arbetsmetodik som skiljer sig från den traditionella byrån när vi tar över som full ekonomiavdelning för våra kunder. 

Vi söker dig som också är unik. 

Liknande jobb

Liknande jobb