Projektledare - Digital utveckling till Skandia

Rekryterare
Skandia
Plats
Stockholm
Annonserat
den 9 april 2018
Stängs
den 8 maj 2018
Kontakta
Sarah Sturesson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till vår kund Skandia söker vi nu en självgående och erfaren projektledare som kommer spela en viktig roll inom deras strategiska affärs-och IT förändringsprogram. Tilltalas du av att ständigt förbättra, utveckla och effektivisera verksamheten? Då kan det här vara en roll för dig!

Om tjänsten
En rad stora förändringsprojekt pågår, och ligger i pipen, inom Skandia. Bland satsningarna kan nämnas en omfattande digitaliseringsresa genom hela Skandia samt en modernisering och vidareutveckling av deras försäkringsplattform.

Som projektledare får du en inflytelserik och central roll där du kommer att arbeta med högt prioriterade initiativ tvärs igenom affär och IT och i nära samarbete med Skandias beslutsfattare. Ditt ansvar blir att självständigt leda, driva och koordinera komplexa förändringsprojekt med fokus på Skandias digitala satsning. Du blir en mycket viktig kugge vad gäller att säkerställa fortsatt utveckling och framgång i vårt erbjudande genom att effektivt driva projekten i mål.

I din roll som projektledare har du många kontaktytor mot Skandias affärsområden, chefer i organisationen och styrgrupper. Tillsammans med dina kollegor på avdelningen får du också medverka i arbetet att vidareutveckla och effektivisera arbetsprocesser inom agil utveckling och projektverksamheten i sin helhet. I rollen arbetar du även med utbildning samt förändringsledning generellt inom ramen för Skandias strategiska förflyttning och prioriteringar.

Tjänsten är placerad på Skandias kontor på Lindhagensgatan i Stockholm och du rapporterar till Chef Projektutveckling Koncern.

Är det här du?
Vi söker en vass projektledare med minst fem års erfarenhet av komplexa projekt och med ett brinnande intresse för affärs- och IT-utveckling. Du har stort intresse och god kunskap om SAFE, digital utveckling samt är van att arbeta agilt. Relevant högskoleutbildning, inom ekonomi eller IT är ett önskemål och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från Bank och Försäkringsområdet.

Du är van att effektivt leda projekt från idé till implementering och är skicklig på att agera brygga mellan den kommersiella organisationen och IT-avdelningen. Du har goda ledaregenskaper, hög integritet och du vågar prioritera och ställa krav. Vidare ser du en stimulans i att arbeta med komplexa projekt och program i en krävande omgivning, är van att arbeta självständigt men har också lätt för att leda och engagera dina kollegor.

Vi behöver en leveransfokuserad, strukturerad och lyhörd människokännare med en utpräglad kommunikativ förmåga. För att lyckas i rollen måste du vara driven, resultatorienterad och proaktiv samt ha hög social kompetens. Sist men inte minst så har du en utpräglad passion för att driva förändringsarbete!

Skandia erbjuder dig ett arbete i en kreativ och stimulerande miljö med högt tempo, stort eget ansvar och öppen kommunikation. Är du rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom Skandia.

Låter det här som en spännande roll för dig? Kontakta oss så snart som möjligt!

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Skandia med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen nedan. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringskonsult Sarah Sturesson på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Skandia är en av Sveriges största, oberoende och kundstyrda bank- och försäkringskoncerner. Vi har gett människor ekonomisk trygghet i mer än 160 år och har en stark tradition av pionjäranda, produktutveckling och samhällsengagemang. Vi skapar rikare liv för människor med hjälp av lösningar inom sparande, pension, ekonomisk trygghet och vardagsekonomi, och genom att underlätta för dem att fatta kloka beslut om sin ekonomi. Idag är vi 2 400 anställda och har ca 2 miljoner kunder i Sverige och Danmark. Totalt förvaltar Skandia ett kapital om drygt 548 miljarder kronor.
Läs mer på
www.skandia.se.

Liknande jobb

Liknande jobb