Redovisningsekonom med bolagsansvar till iZettle

Rekryterare
iZettle
Plats
Stockholm
Annonserat
den 10 april 2018
Stängs
den 27 april 2018
Kontakta
Ellen Andersen
Arbetstid
Heltid

Är du en person som trivs i en internationell, snabb föränderlig miljö? Vill du utvecklas i din roll som redovisningsekonom och vara en del av ett sammansvetsat team som förändrar branschen? Då ska du söka tjänsten till iZettle redan idag!

Om Rollen
I rollen som bolagsansvarig redovisningsekonom kommer du bli en del av ett team på 12 personer. Du kommer att ansvara för ett av bolagen, iZettle Merchant Services AB, där du kommer att sköta hela flödet från kundreskontra till månadsbokslut, rapportering och upprättande av årsredovisning. Du säkerställer att gällande redovisningsregler följs och kvalitetssäkrar boksluten. Det är ett högt tempo i en snabbföränderlig miljö där nya idéer välkomnas och uppmuntras.

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader där ambitionen är att du ska bli anställd hos iZettle. 

Vem söker vi
För att lyckas i rollen som iZettles nya redovisningsekonom ser vi att du har arbetat med redovisning i minst 3 år. Som person är du prestationsdriven, initiativtagande samt lösningsorienterad. Du vill vara med och ta ditt team till nästa nivå och gillar att vara i en miljö med högt tempo!

Du är trygg i dina kunskaper inom kvalificerad redovisning. Har du en bakgrund från revisionsbyrå, som redovisningskonsult eller som bolagsansvarig så tror vi att du kommer trivas i den här rollen. I och med att det är en internationell organisation är det viktigt att du talar flytande engelska och svenska. Du har en högskoleexamen i ekonomi eller motsvarande.

Om iZettle
iZettle startades med ett enda uppdrag – att möjliggöra för småföretagare att sälja smartare genom att erbjuda dem verktyg som vanligtvis reserveras för större spelare. Verksamheten grundades 2010 och har för närvarande cirka 480 anställda i tolv länder med kontor i Berlin, London, Madrid, Mexico City, Sao Paulo och Stockholm. iZettle har kommit långt men har en spännande och utvecklande resa framför sig och nu behöver dem de bästa talangerna med på denna resa!

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten. Vi som arbetar med detta uppdrag är Ellen Andersen (ellen.andersen@eqonomy.se, 070 446 32 32) och Elin Allskog (elin.allskog@eqonomy.se, 076 545 40 26).Vi går igenom ansökningarna löpande så vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Liknande jobb

Liknande jobb