Projektutvecklare till Magnolia Bostad Helsingborg

Rekryterare
Magnolia Bostad
Plats
Helsingborg
Annonserat
den 10 april 2018
Stängs
den 5 maj 2018
Kontakta
Johan Magnusson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Magnolia Bostad annonsbild V2Magnolia Bostad söker nu en projektutvecklare till sitt kontor i Helsingborg. Du erbjuds möjligheten att få verka och utvecklas i en kreativ arbetsmiljö med ambitiösa kollegor i ett växande bolag.

Om tjänsten
I rollen som projektutvecklare är du en viktig del av Magnolia Bostads projektverksamhet där du företräder den byggtekniska och entreprenadrättsliga expertisen i bolaget. Du samarbetar kring utvecklingen av projekten med bolagets affärsutvecklare, ansvarar för att driva och färdigställa projekt och arbetar i enlighet med uppsatta mål och riktlinjer med företagets övergripande strategi och policy samt medverkar i bolaget utvecklings- och kvalitetsarbete. Resor i tjänsten förekommer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Att tillsammans med affärsutveckling ansvara för projektets genomförande från förvärv av fastighet till färdigställande. Det innebär att:
- Fastställa projektbudgetar, projektmål och projektorganisation.
- Arbeta fram produkter och säkerställa att de uppfyller ställda projektkrav och mål.
- Upprätta tidiga projektkalkyler och driva detaljplaner.
• Agera huvudansvarig för projektets genomförande från produktionsstart till deltagande i försäljningsprocessen.
• Uppföljning av uppsatta projektbudgetar och projektmål.
• Driva projektmöten och projekteringsmöten samt driva och hålla kontraktpartsmöten med kunder och entreprenörer.
• Företräda byggherre – kontrollera och säkerställa att entreprenadavtal och alla myndighets krav efterlevs och uppfylls.
• Upphandling av tekniska konsulter.
• Upphandling av entreprenaden inklusive upprättande av entreprenadkontrakt.
• Ta fram bygglovshandlingar och söka bygglov.
• Hantera entreprenaden, ÄTA-arbeten, totala projektekonomin på slutet av projektet.
• Arbeta med besiktningsåtgärder.
• Följa entreprenaden till slutgodkänd entreprenad.
• Samarbeta med övriga organisationen i projekten exempelvis affärsutvecklare, marknadsprojektledare och kundkoordinatorer.
• Medverka i företagets utvecklings- och kvalitetsarbete.

Personliga egenskaper
Vi ser att du som söker har relevant utbildning samt har erfarenhet av liknande roll sedan tidigare. För att lyckas i rollen ser vi att du som person är driven och ansvarstagande, att du trivs med frihet under ansvar och arbetar strukturerat och med stor noggrannhet. Vidare har du ett ekonomiskt och affärsmässigt tänk samt har lätt att skapa relationer då tjänsten kräver ett gott samarbete såväl inom bolaget som med externa parter i form av entreprenörer, konsulter, kommuner och kunder. Då det kan förekomma resor och ojämna arbetstider i tjänsten krävs ett flexibelt arbetssätt.

Din ansökan
Vill du bli en del av Magnolia Bostad? Välkommen att söka tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Frida Carlsson (070-790 29 30) e-mail frida.carlsson@boardtalk. se eller Johan Magnusson (072-248 65 31) e-mail johan.magnusson@boardtalk.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Läs mer om Magnolia Bostad på magnoliabostad.se

Liknande jobb

Liknande jobb