Redovisningschef SSC - Sverige, Anicura

Rekryterare
AniCura
Plats
Danderyd, Stockholm
Annonserat
den 10 april 2018
Stängs
den 9 maj 2018
Kontakta
Oskar Jonsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

AniCura befinner sig i en spännande tillväxt- och utvecklingsfas och växer med omkring 40 procent per år både organiskt och via förvärv. Som ett led i koncernens fortsatta expansion söker vi en erfaren och process-stark Redovisningschef med ansvar för koncernens svenska bolag som idag består av ca 11 medarbetare och innefattar all redovisning, inklusive kund-och leverantörsreskontrahantering för i dagsläget ca 30 bolag.

Rollens huvudsakliga uppgift blir att leda verksamheten och säkerställa att man levererar sina tjänster kostnadseffektivt, med hög kvalitet och inte minst utgör ett stort stöd till verksamheten. 
Vi söker dig som är Civilekonom med flera års relevant arbetslivserfarenhet ifrån kvalificerade redovisningschefstjänster eller från arbete inom ett Shared Service Center. Rätt kandidat har en dokumenterad erfarenhet och att stort intresse av att leda och utveckla personal. Rätt kandidat förväntas, att vid behov, kunna/vilja arbeta operativt med redovisningen.

För att lyckas i rollen krävs prestigelöshet, stort driv, ett processinriktat tankesätt och rätt kandidat brinner för processer, förbättringsarbete och ledarskap.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för, planera och driva verksamhetens arbete
  • Löpande arbete med förändring, effektivisering och processförbättringar
  • Säkra att rätt kompetens och förmågor finns i organisationen
  • Ansvar för ca 11 personer, varav 3 direktrapporterande gruppchefer
  • Budgetansvar för avdelningen

Vem är du?

  • Du har goda ledaregenskaper, samarbetsförmåga och intresse för förändring
  • Du har relevant akademisk utbildning och gedigen arbetslivserfarenhet
  • Din svenska och engelska är felfri
  • Du har lätt för att skapa goda relationer och har erfarenhet av att coacha, vägleda och entusiasmera medarbetare
  • Du är leveransinriktad och arbetar med ett tydligt uttalat resultatfokus

Tillsammans skapar vi framtidens djursjukvård. AniCura är en familj av framstående sjukhus och kliniker specialiserade på sällskapsdjur. Företaget föddes ur idén att med gemensamma resurser skapa en bättre djursjukvård och grundades 2011 som den första sammanslagningen av djursjukhus i Norden. Idag är AniCura en förebild inom avancerad djursjukvård och en uppskattad partner till djurägare och remitterande veterinärer i Europa. AniCuras 4000 anställda tar varje år hand om 2 miljoner patienter i våra 200 verksamheter i sju länder. Läs mer om företaget på www.anicuragroup.com

Mer om AniCura
AniCura är en familj av framstående djursjukhus och kliniker specialiserade på sällskapsdjur. Företaget föddes ur idén att med gemensamma resurser skapa en bättre djursjukvård och grundades 2011 som den första sammanslagningen av djursjukhus i Norden. 
Idag är AniCura en förebild inom avancerad djursjukvård och en uppskattad partner till djurägare och remitterande veterinärer i Europa. 
Inom företaget erbjuds ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster. Detta innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi. AniCura erbjuder även rehabilitering, sjukgymnastik och kostrådgivning samt utvald djurmat och vårdprodukter. 
AniCura erbjuder modern och högkvalitativ djursjukvård på 200 orter i Europa och skapar trygghet för djurägare genom hög tillgänglighet och patientsäkerhet. Företagets 4 000 passionerade medarbetare tar varje år hand om två miljoner patienter. AniCura är en erkänd utbildnings- och remissinstans.

Vår vision är att tillsammans skapa framtidens djursjukvård genom en säker vård av hög kvalitet och god tillgänglighet. I Sverige sträcker sig AniCura från Åre i norr till Hässleholm i söder vilket ger en hög tillgänglighet i form av akutsjukvård och dygnet runt vård i hela landet.

Varm välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
Oskar Jonsson
Rekryteringskonsult
0767835088
oskar.jonsson@futurevalue.se

Liknande jobb

Liknande jobb