Compliance Manager till Willhem

Rekryterare
Willhem
Plats
Göteborg
Annonserat
den 11 april 2018
Stängs
den 22 april 2018
Kontakta
Helena Bruman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Willhem annonsibild_Redovisningsekonom

Sista ansökningsdag 2018-04-22
Plats: Göteborg

Beskrivning
I en ny roll på Willhem kommer du att arbeta som ansvarig för Compliance. Det betyder att du får stor möjlighet att bygga upp processen för hur bolaget ska arbeta inom området. Initialt innebär det bland annat att identifiera och värdera risker och säkerställa efterlevnaden av de regelverk som är aktuella. I förlängningen betyder det att utveckla bolagets interna policyer, fortsatt följa upp regelefterlevnaden, prioritera och genomföra lämpliga aktiviteter, stödja affärsverksamheten med råd samt hålla utbildningar. I rollen rapporterar du direkt till VD.

Din bakgrund
En lämplig bakgrund är akademisk utbildningsnivå och erfarenhet som t. ex. revisor eller jurist. Kanske har du arbetat som konsult i några år och är redo för en motsvarande roll inom ett bolag. Det är önskvärt att du har erfarenhet av rapportering till ledning samt har vana från att hålla utbildningar. Vi tror att du har god pedagogisk förmåga och är tydlig i din kommunikation. Du är inte rädd för att ge proaktiva råd till verksamheten och du trivs med många kontaktytor. Du skapar förtroende genom ditt genuina intresse för verksamheten.

Om företaget
På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Vi är ett företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som för våra medarbetare. Nya idéer inom service, fastighetsutveckling, hållbarhet och digitalisering ska göra oss till Sveriges mest nyskapande bostadsbolag. Huvudkontoret ligger i Göteborg och drygt 250 personer arbetar hos Willhem. Ägare är Första AP-fonden.

Ansökan
Vi samarbetar med Jerrie i denna rekrytering. Du söker med CV och personligt brev via jerrie.se. För frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Helena Bruman, tel. 0735-40 52 62. Sista ansökningsdag är den 22 april.

Liknande jobb

Liknande jobb