Bolagsjurist till Nordiska Kreditmarknadsaktiebolaget

Rekryterare
Nordiska Kreditmarknadsaktiebolaget
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 april 2018
Stängs
den 11 maj 2018
Kontakta
Anousheh Abuhamzeh
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Din roll
Du kommer ingå i ett team om totalt 3 jurister vilka jobbar dedikerat med att bistå hela verksamheten med legal rådgivning avseende Nordiskas löpande verksamhet och utveckling.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta att bistå verksamheten avseende:

löpande bolagsrättsliga frågor; upprättande av kreditavtal, säkerhetsavtal mm; utreda och ge stöd i löpande regulatoriska frågor inkluderande granskning och författande av interna styrdokument; upprätta och förhandla samarbets- och leverantörsavtal; penningtvättsfrågor; samt GDPR.

Du kommer att ha stora möjligheter att tillsammans med dina juristkollegor strukturera tjänsten såsom ni finner det lämpligt för att bäst utföra uppdraget.

Rollen är utåtriktad med många interna och externa kontakter. Du kommer jobba dels reaktivt men även i stor utsträckning proaktivt.

Vem är du?
Vi tror du har en svensk juristexamen och mellan ett till två års erfarenhet av arbete på advokatbyrå, bolag, Finansinspektionen eller tingstjänstgöring.

Såsom person är du noggrann, analytisk, pragmatisk och prestigelös i ditt förhållningssätt till ditt jobb och gentemot dina kollegor. Du har nära till skratt, en stark integritet och är van att arbeta självständigt men även som en del av ett team.

Vi erbjuder
I våra centralt belägna lokaler invid Stureplan arbetar du i ett spännande och växande bolag i nära samarbete med såväl dina juristkollegor som dina övriga drivna kollegor inom olika funktioner. Företagskulturen och arbetsklimatet är viktigt för oss, varför vi värderar gemenskap och trivsel på arbetsplatsen högt. I denna roll kommer du få möjlighet att växa inom företaget och lära dig verksamheten, produkterna och finansmarknaden i grunden, vilka alla är under en spännande utveckling.

Anställningen avser en heltidstjänst.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Filip Dahlstedt på 073 501 45 44 alternativt filip.dahlstedt@nordiska.com.

Vi ser fram emot din ansökan, som ska innehålla personligt brev, CV och akademiska meriter, så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och du söker tjänsten via att skicka email till work@nordiska.com.

Nordiska är ett kreditmarknadsbolag med en unik sammansättning av kompetens och erfarenhet med en kärna av entreprenörskap.  Vår ambition är att göra finansieringstjänster mer pedagogiska och tillgängliga för våra kunder. Nordiska erbjuder idag sparande, företagslån, privatlån och rörelsefinansiering till företag. Nordiska står under Finansinspektionens tillsyn och samtliga inlåningskunder omfattas av statlig insättningsgaranti. För närvarande är vi cirka 30 stycken medarbetare och är i en spännande och stark tillväxtfas. Vidare information finner du på www.nordiska.com.

Vi söker nu en junior bolagsjurist!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh

Liknande jobb

Liknande jobb