Lönespecialist med inslag av analys till livsstilsföretaget Indiska

Rekryterare
Indiska
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 april 2018
Stängs
den 11 maj 2018
Ref:
2231
Kontakta
Olivia Johansson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en Lönespecialist till livsstilsföretaget Indiska. I rollen som lönespecialist arbetar du i en bred, ansvarsfull och analytisk roll med många kontaktytor till Indiskas regionchefer och butikschefer. Du ansvarar självständigt för alla typer av ärenden inom löneområdet och därför är det av största vikt att du har en gedigen kunskap inom lönehantering. Familjebolaget Indiska grundades redan i början av 1900-talet och idag har kedjan 75 butiker i Sverige, Finland, Norge, franchise på Island och i Tyskland samt e-handel. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Ansvara för att utföra månatlig och årlig löneadministration för bolagets anställda i Sverige, Norge och Finland
  • Arbeta självständigt med att tolka kollektivavtal och arbetsrättsliga lagar samt ansvara för hanteringen av semesterskulder, arbetsgivarintyg, personalarkiv samt kontakten med försäkringskassan, NAV och FPA
  • Genomföra analyser av bolagets lönekostnader på månatlig och årsbasis
  • Arbeta med att utveckla och förbättra rutiner samt processer för att förenkla lönearbetet
  • Projektleda byte av lönesystem i Finland

Erfarenhet
Till denna roll söker vi en person med 3-5 års erfarenhet inom lönehantering, förslagsvis ifrån detaljhandeln. Vi ser gärna att du har en kvalificerad yrkeshögskoleutbildning eller en akademisk examen. Det är meriterande om du har arbetat i system så som Hogia, Too Easy eller Tidomat men det är inget krav. Du är en van användare av Excel och du uttrycker dig väl på både svenska och engelska såväl inom tal som skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad och trivs att arbeta i en roll där du har många kontaktytor inom bolaget. Vidare tror vi att du är flexibel samt förändringsbenägen och att du trivs med att arbeta i en händelserik miljö. Utöver det är du självgående och hanterar ditt arbete ansvarsfullt. Du är positiv som person och har en framåtanda.

Indiska
Indiska är ett familjeägt företag som funnits i mer än 110 år. Bolaget grundades 1901 och idag har Indiska totalt 75 butiker och över 600 anställda i Sverige, Norge, och Finland, samt en växande e-handel. Med deras affärsidé att sälja en unik mix av mode och inredning med inspiration från Indien vill Indiska förmedla passion för Indien och landets hantverk, färger och material. 

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Olivia Johansson.

Liknande jobb

Liknande jobb