Redovisningsansvarig till Immunicum AB Stockholm

Rekryterare
Immunicum AB
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 april 2018
Stängs
den 14 maj 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Erbjudande 
Bolaget har kontor i Stockholm och Göteborg och på stockholmskontoret arbetar 8 personer varav redovisningsansvarig samt CFO utgör ekonomiavdelningen.

I den här rollen blir du till en början anställd som konsult via EQonomy med avsikt att bli överrekryterad direkt till kunden. 
Önskat startdatum är ca 1/6, ev tidigare.

Som en extra bonus kommer du att få chansen att arbeta i en mycket trivsam miljö i Waterfront Building, där man sitter i ett kontorshotell som ordnar intressanta föreläsningar och aktiviteter för bolagen, vilka man får möjlighet att ta del av.

Om Rollen
Din roll kommer vara bred och innefatta allt ansvar för redovisningen samt även inslag av controlling såsom budget, prognoser och analyser. 

Exempel på arbetsuppgifter:

Leverantörsreskontra
Löpande redovisning
Skatteberäkning 
Inkomstdeklarationer
Löneberedning, förse outsourcing partner med underlag
Upprätta och kvalitetssäkra månadsbokslut 
Framtagande av underlag för extern rapportering 
Utveckling/effektivisering av kontroller och rutiner 
Kontaktperson gentemot bank och revisorer

Vem söker vi
För att lyckas i rollen ser vi att du har arbetat med redovisning i några år, behärskar engelska och svenska samt har goda kunskaper i excel. Du har förmodligen en civilekonomisk utbildning eller motsvarande i grunden. Det är önskvärt att du har arbetat med IFRS och Fortnox men inte ett krav.

Som person är du självgående, strukturerad och trygg i din kompetens inom redovisning samt orädd inför att agera och lösa uppgifter efter egen förmåga. Då ekonomifunktionen är liten ser du positivt på att hantera ad-hoc uppgifter som kan dyka upp.

Om företaget
Immunicum AB (publ) är ett bolag i tillväxt som forskar och utvecklar behandlingar för olika cancertyper, dvs en starkt bidragande aktör i kampen mot att fler ska överleva sin cancer och få bättre förutsättningar.

Immunicum etablerar ett unikt angreppssätt inom immunonkologi genom utveckling av lagringsbara allogena cellbaserade terapier. Deras mål är att bekämpa cancer genom att aktivera och stärka patientens eget immunförsvar, och därmed förbättra överlevnad och livskvalitet. Företagets ledande produkt, ilixadencel, bestående av pro-inflammatoriska allogena dendritiska celler, har potentialen att bli en grundstomme i modern kombinationsbehandling av ett flertal olika solida tumörformer. Immunicum är grundat och baserat i Sverige och är noterat på Nasdaq Stockholm. Läs mer på www.immunicum.com

Frågor eller funderingar?
I så fall är du välkommen att kontakta oss. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Ramona Johansson (ramona.johansson@eqonomy.se) samt Konsultchef Elin Allskog (elin.allskog@eqonomy.se)

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb