Advokatfirman Kahn Pedersen söker biträdande jurist

Rekryterare
Kahn Pedersen
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 april 2018
Stängs
den 12 maj 2018
Kontakta
Anousheh Abuhamzeh
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi ytterligare en biträdande jurist till vårt Digital-team.

Arbete hos oss innebär spännande och utvecklande uppdrag, ofta med hög intensitet. Vi har en utpräglat positiv och lösningsorienterad kultur med stark laganda. Du kommer att arbeta med några av Sveriges ledande advokater inom IT-relaterad juridik och du kommer att utvecklas snabbt. Utöver ett genuint intresse för juridiken och affärslivet måste du vara flexibel, stresstålig och resultatinriktad med stark drivkraft och hög kapacitet.

Vem är du?
Vi söker dig som är redo för en ny utmaning i en utvecklande miljö där du dagligen får arbeta med spännande klienter och intressanta uppdrag! Du har minst 3 års erfarenhet av juridiskt arbete inriktad på IT-relaterad juridik (gärna från annan advokatbyrå) och vill nu utvecklas på en av Sveriges absolut främsta byråer inom området.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande roll med unika möjligheter till utveckling. Du kommer att arbeta tillsammans med mycket erfarna och ledande advokater inom IT-relaterad juridik i en inspirerande och dynamisk miljö. Besök gärna vår webbplats www.kahnpedersen.se för mer information om vår verksamhet.

I denna rekrytering samarbetar Advokatfirman Kahn Pedersen med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan innehållande CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg så snart som möjligt.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh telefon: 0766- 33 14 42 alternativt anousheh.abuhamzeh@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Om verksamheten
Advokatfirman Kahn Pedersen är en advokatbyrå helt inriktad på specialiserad affärsjuridik. Vi åtar oss uppdrag enbart inom våra specialistområden Digital (IT-relaterad juridik och dataskydd) och Public (offentliga affärer). Våra klienter är större företag, organisationer och myndigheter som kräver kvalificerad och högt specialiserad juridisk rådgivning. Vår verksamhet bygger på långa och nära klientrelationer.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42

Liknande jobb

Liknande jobb