Avdelningschef Byggprojekt till Region Kronoberg

Rekryterare
Region Kronoberg
Plats
Växjö
Annonserat
den 20 april 2018
Stängs
den 20 maj 2018
Ref:
SE-13025
Kontakta
Christian Nyhlén
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ledning - Utveckling

Som avdelningschef kommer du att spela en viktig roll i utvecklingen av regionen med ett starkt fokus på att genomförande och utveckling av byggprocesser.

Position
Som avdelningschef kommer du att spela en viktig roll i utvecklingen av regionen med ett starkt fokus på genomförande och utveckling av byggprocesser. Våra projekt omfattar främst ny- eller ombyggnation av sjukvårdsbyggnader i installationstäta miljöer där utmaningen är att genomföra projekt samtidigt som en fungerande vårdverksamhet ska bedrivas parallellt.

Det blir din uppgift att leda avdelningen in i framtiden och skapa bästa möjliga förutsättningar för att utveckla såväl medarbetare som processer och kvalitet. Att ligga i framkant av utvecklingen och vara en samverkande, proaktiv partner till verksamheten är avgörande för att nå  uppställda mål. Ständig utveckling, ett lärande förhållningssätt, dialog och transparens i allt vi gör är andra viktiga framgångsfaktorer för vårt arbete. Du leder en avdelning med engagerade och kompetenta medarbetare och rapporterar till Verksamhetsområdeschef Fastigheter.

Du bör ha gedigen erfarenhet av större byggprojekt och att leda såväl strategiskt som operativt i en större komplex organisation. Vi arbetar med ständiga förbättringar och utifrån vår värdegrund om ett öppet, engagerat och kunnigt ledar- och medarbetarskap. Därför tror vi att du är en skicklig organisatör med god kommunikativ förmåga som kan utveckla ett lag och bygga förtroende både inåt och utåt. Erfarenhet från att ha arbetat i eller med en politiskt styrd organisation är meriterande.

Vill du ha ett viktigt och spännande jobb där du får stora möjligheter att påverka i frågor som kommer alla länets invånare till nytta? Då kan detta vara rätt jobb för dig!

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) snarast, dock senast den 20 maj 2018, via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-13025). Frågor besvaras av Christian Nyhlén, tel. 0733-66 75 76 eller Per Anders Nilsson, tel. 070-312 44 48 vid Mercuri Urval.

Om företaget
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas – både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen ”Ett gott liv i ett livskraftigt län”. Våra medarbetare finns i hela Kronobergs län och erbjuder en samlad bred kompetens. Vi har ett öppet och engagerat klimat, där arbetsglädjen står i fokus och där vi arbetar för att varje dag bli lite bättre. Fastigheters huvuduppgift är att vara en strategisk fastighetsägare och en effektiv och professionell lokalförsörjare. Region Kronoberg äger idag fastigheter på åtta orter i Kronobergs län, med en total area på ca 274 000 m2. Besök gärna www.regionkronoberg.se.