Kundtjänstmedarbetare sökes för spännande uppdrag

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 april 2018
Stängs
den 19 maj 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Kundtjänstmedarbetare sökes för spännande uppdrag

Brinner du för att ge bästa möjliga service, och vill utvecklas i en roll där du hanterar en stor bredd av försäkringsärenden? SJR söker nu dig som vill ta nästa steg!

Om tjänsten
Som kundtjänstmedarbetare ansvarar du för att ge företagets kunder bästa möjliga service. Du kommer till en början ges introduktion och få genomgång med handläggare, medlyssna på kundsamtal samt delta i interna utbildningar. 

Det är en stor variation på ärenden som kommer in från både privatpersoner och företagskunder varför vi ser att du trivs i en miljö där du dagligen får fatta självständiga beslut. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att svara på frågor via mail och telefon, administrera ärenden samt sammanställa försäkringspremier.

Tjänsten passar dig som har en god kommunikativ förmåga då du kommer ha löpande kontakt med kunder. Du har viljan att lära nytt, tycker om att lösa problem och är inte rädd för att fatta snabba beslut.

Vi söker dig som...

  • Har telefonvana
  • Har tidigare erfarenhet inom service
  • Har mycket god kunskap i det svenska språket, både muntligt och skriftligt då det används i den dagliga kommunikationen

Meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av kundtjänst.

Som person är du social och tycker det är viktigt att bidra till en god stämning i teamet på arbetsplatsen. Du är lösningsfokuserad och har lätt för att anpassa ditt bemötande efter olika situationer. Vi ser även att du som söker drivs av att lära dig nya saker och vill utvecklas inom området.

Bra att veta
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR som startar omgående och pågår tillsvidare. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag! Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel på tel 076-647 16 45.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.