Client Service Representative till välkänd storbank

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm
Annonserat
den 23 april 2018
Stängs
den 22 maj 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Client Service Representative till välkänd storbank

Är du intresserad av att få in foten på en välkänd storbank i centrala Stockholm, där du får arbeta löpande med kundkontakter kring global värdepappershandel? Då kan det vara dig vi letar efter!

SJR söker nu för kunds räkning en Client Service Representative, som kommer att övervaka den globala handeln med värdepapper och aktier hos bankens kunder.

Du övervakar utdelningar, emissioner och dylika händelser, och du kommer att vara bankens ansikte utåt mot kunder efter genomförda transaktioner. Du har även löpande kontakt med banker och finansiella institut i utlandet, och återkopplar händelser löpande till kunderna.

Du kommer att ingå i ett Transaction Support-team inom Investor Services, och kommer att sitta i anrika och fina lokaler i centrala Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående, och som pågår till och med 2018-08-31. För rätt person kan dock möjligheten finnas att gå vidare till andra avdelningar inom banken.

Lämplig bakgrund
För att trivas i rollen hos vår kund tror vi att du har en ekonomisk utbildning samt gärna arbetslivserfarenhet från bank/finans och handel med värdepapper.

Då dagliga kundkontakter ingår i arbetet är det viktigt att är en social person med ett professionellt bemötande, som levererar service i bästa klass. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, då många internationella kontakter ingår i tjänsten.

Du har en god administrativ förmåga och är noggrann i ditt arbete, samtidigt som du vågar fatta egna beslut och vågar fråga om du är osäker. Du är lättlärd och vill utvecklas, och du är en flexibel och stresstålig person.

Missa inte denna möjlighet!  

Bra att veta
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start omgående och som pågår till 31 augusti 2018. Därefter kan möjlighet till förlängning finnas. Tjänsten är på heltid och arbetet utförs under kontorstid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. 

Liknande jobb

Liknande jobb