Portföljförvaltare till Adrigo Asset Management

Plats
Stockholm
Annonserat
den 23 april 2018
Stängs
den 20 maj 2018
Kontakta
Stefan Gavelin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vårt fondbolag växer och för att säkerställa att vår förvaltning utvecklas vidare och att vi kontinuerligt förbättras söker vi nu ytterligare en portföljförvaltare till Adrigo Hedge.

Din profil

- Du är en självständig och analytisk person som sannolikt har minst fem år med förvaltningsansvar i en organisation med fokus på absolut avkastning

- Du arbetar med fundamental analys som bas och är van vid att dina investeringar följs upp både av dig själv och din organisation

- Mycket goda kunskaper i svenska, engelska och relevanta IT-områden är självklara grundkrav

Övrigt
Du kommer få möjlighet att bli del av ett investeringsteam med lång erfarenhet och dokumenterat goda resultat. I teamet arbetar man självständigt, med nordiska aktier, baserat på fundamental analys. Vi är en hedgefond som arbetar med såväl innehavda positioner såväl som blankade, och det är viktigt att förstå dynamiken i denna typ av förvaltning. Huvudfokus är att skapa god riskjusterad avkastning. Riskanalys är ett centralt begrepp.

Vänligen skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev senast 20 maj till rekrytering@adrigo.se. Vid frågor om tjänsten går det även bra att kontakta Stefan Gavelin, VD, på 08-505 887 03 eller Göran Tornée på gtornee@adrigo.se.

Adrigo Asset Management AB (’AAM’) är ett svenskt fondbolag som förvaltar ca 2,6 mdr kronor med god tillväxt. Vi förvaltar den nordiska hedgefonden Adrigo Hedge som med låg risk avkastat ca 82% sedan start. Under fjolåret expanderade vi och lanserade vår andra hedgefond, Adrigo Small & Midcap L/S.

Liknande jobb

Liknande jobb