Erik Olsson söker ansvarsfull redovisningsekonom

Plats
Stockholm
Annonserat
den 24 april 2018
Stängs
den 23 maj 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en självgående och prestigelös redovisningsekonom? Gillar du att ha ansvar över ditt arbete och jobbar strukturerat, då är detta tjänsten för dig!

Vi sitter i ljusa och trivsamma lokaler centralt i Stockholm. Du välkomnas till ett engagerat och härligt gäng och ekonomiavdelningen består av 5 kollegor.

Tjänstebeskrivning
I tjänsten som Redovisningsekonom kommer du att sköta redovisningen för många små bolag och det är viktigt att Du arbetar strukturerat, noggrant och med helikoptersyn. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av:

  • Löpande bokföring och avstämningar
  • Kund och leverantörsreskontra samt fakturering
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Periodiseringar/avskrivningar
  • Avstämningar av interna mellanhavanden
  • Analys och uppföljning av resultat vid månads/kvartals bokslut

Redovisningen sker i Visma Control men många rapporter skrivs i Excel, vilket gör att det ställs krav på att Du kan systemet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasieexamen eller annan ekonomisk utbildning. Du har minst 5 års erfarenhet från löpande redovisning i mindre bolag. Du ska ha goda kunskaper i Excel och det är en fördel om du har arbetat i Visma Control.

Som person är du noggrann, strukturerad och har förmåga att prioritera arbetsuppgifter i rätt ordning. Du tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att vara en del av en grupp med högt tempo och högt i tak. Att hålla deadlines och att hjälpa till och hugga i där det behövs är en självklarhet för dig.

Om företaget
Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens mest innovativa och framgångsrika fastighetsmäklarföretag. Företaget grundades 1997 och har idag drygt 200 anställda med en omsättning på ca 230 MSEK. De närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt. Erik Olsson fastighetsförmedling är idag etablerat i Stockholm, Malmö, Lund, Göteborg och Varberg. Genom att ifrågasätta vedertagna metoder och angreppssätt lyckas företaget kontinuerligt ta marknadsandelar och växa.

Anställningsvillkor
Heltid
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Tillsättning per omgående

Liknande jobb

Liknande jobb