Cash Manager till Munters

Rekryterare
Munters
Plats
Kista, Stockholm
Annonserat
den 25 april 2018
Stängs
den 24 maj 2018
Kontakta
Lisa Aspsäter
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till Koncernens huvudkontor i Kista söker vi en motiverad medarbetare till koncernens Treasury som idag består av fyra personer. Rollen som Cash Manager är av bred karaktär och vi söker därför dig med stort intresse för frågorna. Rätt kandidat är Civilekonom med ca fem års arbetslivserfarenhet varav 1-2 år inom cash managementområdet ifrån annan Treasury eller Bank. 

Rätt kandidat är noggrann, har ett prestigelöst och lösningsorienterat synsätt samt uppskattar att arbeta i en roll med såväl interna som externa kontakter vilket ställer krav på hög servicekänsla. Vidare har du ett proaktivt förhållningssätt, kan prioritera och rätt kandidat vill fortsätta utvecklas inom CM-området. Koncernspråket är engelska och rollen rapporterar till Group Treasurer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Arbeta med koncernens globala cash pooler samt agera länk mellan banker och dotterbolag gällande CM frågor. Säkerställa att befintliga kontrakt efterlevs.
  • Hantera all dokumentation kopplad till administration av kontostrukturen och bankernas compliance krav.
  • Ansvara för den dagliga likviditetsprognosen samt månatlig kassaflödesprognos
  • Ansvara för koncernens Nettingprocess
  • Löpande utbilda dotterbolagen i CM-relaterade frågor
  • Delaktig i projekt inom området
  • Visst back up ansvar

 Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar våra experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Våra största kunder finns bland livsmedelsföretag, läkemedelsbolag och datacenter. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö sedan företaget grundades 1955. Idag sker tillverkning, försäljning och service i fler än 30 länder av våra omkring 3 500 medarbetare. Munters är noterade på Nasdaq Stockholm och har drygt sex miljarder kronor i omsättning.

Kontaktperson
Lisa Aspsäter
Rekryteringskonsult
lisa.aspsater@futurevalue.se

Liknande jobb

Liknande jobb