Redovisningsekonom på 70 % sökes till bolag inom kapitalförvaltning

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm
Annonserat
den 25 april 2018
Stängs
den 24 maj 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Arbetstid
Heltid

Redovisningsekonom på 70 % sökes till bolag inom kapitalförvaltning

Vi söker nu dig som har erfarenhet av arbete inom redovisning, och som skulle vilja arbeta hos en välkänd tjänsteleverantör inom kapitalförvaltning. Missa inte denna möjlighet!

Om tjänsten
SJR söker nu för kunds räkning en redovisningsekonom, som kommer att vara delaktig i den löpande dagliga redovisningen. Dina uppgifter kommer främst att bestå av

 • Löpande bokföring
 • Leverantörsreskontra
 • Kundfakturering
 • Inhämtning av attester
 • Bevakning av in- och utbetalningar
 • Kontoavstämningar
 • Bokslutsdokumentation inkl. arkivering
 • Reseräkningar och utläggsredovisning
 • Periodiseringar
 • Preliminära periodbokslut
 • Övriga på en ekonomiavdelning sedvanligt förekommande uppgifter

I tjänsten kan du i vissa fall även komma att vara behjälplig gentemot Office Support då dessa är borta, vilket bland annat innefattar intern kontorsservice, bevakning av reception och telefon samt bokning av resor. 

Du kommer att ingå i ett team om tre personer och rapporterar till Financial Controller. Vår kund är en ledande tjänsteleverantör inom kapitalförvaltning och tillhandahåller portföljsystem samt outsourcade backoffice- och risktjänster åt över 60 kapitalförvaltare i Norden. Kunden sitter på Östermalm i centrala Stockholm. Denna tjänst omfattar 70 %.

Din bakgrund
Vi ser att du som söker tjänsten har minst tre-fyra års erfarenhet från liknande befattning. Du har en god förståelse för det ekonomiska flödet. Det är meriterande om du har vana av bokföringsprogrammen Visma och Fortnox.

Du är en van Excel-användare och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Som person är du positiv, stresstålig och prestigelös. I ditt arbetssätt är du noggrann och har förmågan att strukturera upp ditt arbete för att alltid hålla deadlines.

Bra att veta
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start omgående och som pågår i 6 månader. Därefter finns mycket god möjlighet till förlängning hos kunden. Tjänsten är på 70 % och arbetstiderna är dagtid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. 

Liknande jobb

Liknande jobb