EasyPark söker en Financial Accountant

Rekryterare
EasyPark
Plats
Stockholm
Annonserat
den 26 april 2018
Stängs
den 25 maj 2018
Kontakta
Anette Skantz
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om EasyPark:s nya app

Vill du arbeta på ett snabbväxande fintech bolag där du ansvarar
för företagets största bolag? Utmanas du av stort eget ansvar och drivs du av ambitiösa kollegor?

Då har EasyPark tjänsten för dig!

Du ska ha jobbat i minst 3 år som driven redovisningsekonom och vara trygg i din kunskap inom redovisning samtidigt som du gillar högt tempo och vara med där det händer. På EasyPark välkomnas du in i en positiv anda, där du får vara med och påverka tillsammans med engagerade och ambitiösa kollegor. Bolaget ligger i framkant när det gäller den digitala utvecklingen och du får vara delaktig i förändringsprocessen. EasyPark sitter i Värtahamnen i Stockholm.

EasyPark erbjuder dig; 
Att jobba i en dynamisk organisation som hela tiden växer. I rollen som Financial Accountant kommer du att jobba självständigt med EasyParks största bolag inom koncernen. Du kommer att arbeta tätt ihop med övriga kollegor i Finance-teamet och med flera funktioner, både i Sverige och i andra länder. EasyPark förväntar sig att du bidrar på ett prestigelöst och drivande sätt, men erbjuder även en flexibel arbetsmiljö i en platt organisation där alla syns och får möjlighet att påverka.

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara;
- Löpande redovisning (leverantör, bank och till viss del kund)
- Avstämningar och intercompany mellanhavanden
- Momsredovisning och deklarationer
- Självständigt ansvar för sina olika bolag
- Anläggningsregister
- Utveckling av processer och rutiner i syfte att effektivisera och förbättra arbetssätt och flöden.

För att trivas hos EasyPark ska du; 
Ha jobbat självständigt och var trygg i redovisning och bokföring i minst 3 år. Du bör trivas i en föränderlig och snabbväxande miljö. Du har god vana av Excel samt har erfarenhet av - och trivs med - att arbeta i system generellt. Vidare är du bekväm att kommunicera på svenska och engelska, såväl i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi ser helst att du drivs av att ta ansvar och sprida energi, samtidigt som du är prestigelös och en lagspelare. Du är flexibel i ditt arbetssätt, och kan lyfta blicken och se helheten. Du har en hög ambitionsnivå, kan prioritera och motiveras av nya utmaningar.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar EasyPark med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. 
Du söker tjänsten via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare på SJR, Anette Skantz på 08-407 55 66. Välkommen med din ansökan!

EasyPark söker en Financial AccountantEasyPark är ett ledande företag inom digitala tjänster som fokuserar på att bygga världens största marknadsplats för parkering. Vår parkeringsapp har hittills hjälpt miljontals människor i vardagen och är marknadsledande i Europa. Vår vision är tydlig – vi vill förbättra livet i framtidens städer – ”Make cities more liveable” Företaget växer och i dagsläget arbetar mer än 150 anställda för att driva EasyPark framåt mot visionen. Läs mer om företaget på https://easyparkgroup.com/

Liknande jobb

Liknande jobb