VD-assistent till Skellefteå Kraft AB

Plats
Skellefteå
Annonserat
den 27 april 2018
Stängs
den 21 maj 2018
Kontakta
Hans Kreisel
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Skellefteå Kraft annonsbild
Om oss
Skellefteå Kraft är en av Sveriges största kraftproducenter med produktion av vind- och vattenkraft, värme och bioenergi. Målet är att vår egen energiproduktion ska bli 100 procent hållbar. Vi är drivande i utvecklingen av digitalisering av energisamhället.

Vårt elnät är 1 200 mil långt och ett av Sveriges regionnät. Vi har ett av Sveriges snabbaste och bästa fibernät. Vi på Skellefteå Kraft sätter kunderna främst och har utsetts till Sveriges bästa kundservice för sjunde året i rad.

Skellefteå Kraft strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökande som breddar vår mångfald.

Vi söker nu en VD-assistent.

Vem är du
Vi söker dig som håller en hög servicenivå och har ett professionellt bemötande. Du ska kunna jobba självständigt, vara trygg med att fatta egna beslut samt ha hög grad av integritet. Du är flexibel, lyhörd, strukturerad, noggrann och gillar att utvecklas och växa med dina uppgifter. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.

Dina kvalifikationer
Du har gymnasial examen kompletterad med annan relevant vidareutbildning i form av enstaka kurser. Du har flerårig erfarenhet som assistent, sekreterare eller liknande.

Du har en god känsla för språk och är van att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. God datorvana.

B-körkort är ett krav

Vårt erbjudande
Som VD-assistent arbetar du med varierade administrativa arbetsuppgifter. Det dagliga arbetet innebär att vara VD:s högra hand. Du är den som har koll på den dagliga kalendern, administrerar i outlook och sköter dokumenthantering. Du sköter också alla tänkbara assistentuppgifter som dagen kräver. I ditt arbete så stödjer du VD och ledningsgrupp i strategisk och operativt arbete. I tjänsten så är du den som planerar och förbereder inför koncernledningens uppdrag.

Arbetet innefattar en förväntan på anträffbarhet samt visst mått av distansarbete på kvällar och helger kopplat till koncernledningsgrupp- och styrelsearbete.

Intresserad? Stationeringsort är Skellefteå. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökan är 21 maj 2018.

Vid frågor kontakta
Hans Kreisel, Vd, 0910-77 25 01
Veronica Lindström, Akademikerföreningen, 0910-77 27 71
Roger Östman, Unionen, 0910-77 26 43
Robert Ingberg, SEKO, 070-629 29 30
Örjan Karlsson, Ledarna, 0910-71 66 40

Skellefteå Kraft arbetar med kompetensbaserad rekrytering vars syfte är att se till varje persons kompetens och därmed främja mångfald och motverka diskriminering. Eftersom vi arbetar med viktig infrastruktur i samhället så är denna tjänst säkerhetsklassad och svenskt medborgarskap är därför ett krav.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.