Transportskadereglerare sökes till välkänt försäkringsbolag

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm
Annonserat
den 30 april 2018
Stängs
den 29 maj 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Arbetstid
Heltid

Transportskadereglerare sökes till välkänt försäkringsbolag

Är du en kundorienterad person som arbetat med transport- eller sakförsäkringar, och som vill komma in på ett anrikt bolag inom försäkringsbranschen? Ta en minut till att kika på denna möjlighet!     

Om tjänsten
SJR söker nu för kunds räkning två transportskadereglerare med uppdrag att hantera skador som omfattas av kundens försäkringslösningar. Förutom detta ingår även att kommunicera med olika parter både internt och externt samt att vara delaktig i gruppens förbättringsarbete som drivs i projekt.

Vår kund hanterar varuförsäkring och transportöransvarsförsäkring, och är i sin tur en del av en större försäkringskoncern. Du kommer att sitta i inbjudande lokaler på Gärdet i Stockholm.  

Lämplig bakgrund
Vi tror att du som söker denna tjänst har arbetat ett par år med transportskador hos speditör eller försäkringsbolag. Därtill har du kännedom om inrikes och utländsk lagstiftning för godstrafik samt allmänt förekommande branschbestämmelser. Det är meriterande om du har en juridisk examen men detta är inget krav.

Som person är du social, prestigelös och driven, och brinner för att utveckla både dig själv och den verksamhet du arbetar i. Du kommunicerar väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Du har ett stort kundfokus, och brinner för att ge förstklassig service och ett gott bemötande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag hos SJR med start omgående, och som pågår till 2018-08-31. Därefter finns god chans till förlängning eller överrekrytering till kunden. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.

Liknande jobb

Liknande jobb