Redovisningsekonomer sökes för framtida uppdrag

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm
Annonserat
den 30 april 2018
Stängs
den 29 maj 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Redovisningsekonomer sökes för framtida uppdrag

Har du en examen inom ekonomi och har arbetat ett par år med redovisning? SJR har flera spännande möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären! 

Om tjänsten
SJR söker nu för kunds räkning redovisningsekonomer för framtida uppdrag. Vi arbetar mot ett stort spektrum av kunder i olika branscher. Dina uppgifter kan bland annat komma att bestå av

  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Inhämtning av attester
  • Kontoavstämningar
  • Bokslutsdokumentation inkl. arkivering
  • Reseräkningar och utläggsredovisning
  • Periodiseringar
  • Arbete med månads-, kvartals- och årsbokslut

Vem söker vi?
Vi tror att du som söker har en examen inom ekonomi från högskola eller universitet, samt har arbetat ett par år inom redovisning. Du har en allmänt god systemvana och hanterar Excel utan problem. 

Som person är du noggrann, flexibel och strukturerad, och har en god social förmåga. Du drivs av att göra det lilla extra och att utvecklas i rollen som konsult. 

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag så tar vi en kaffe och diskuterar hur vi kan hjälpa just dig vidare till nästa utmaning!

Bra att veta
Ovanstående innefattar konsultuppdrag med varierad längd och omfattning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.

Liknande jobb

Liknande jobb